Ciprian Deac: "Mi-ar plăcea să mă las cu încă un campionat câștigat!" / Care e singurul REGRET al veteranului de la CFR Cluj

Ciprian Deac: "Mi-ar plăcea să mă las cu încă un campionat câștigat!" / Care e singurul REGRET al veteranului de la CFR Cluj
| Foto: colaj ZIUA de CLUJ / sursa foto CFR Cluj Facebook

Numele lui Ciprian Deac (38 de ani) se identifică cu clubul din Gruia, CFR Cluj. Un exemplu de profesionalism rar întâlnit, cu 14 trofee câștigate la Cluj în cele patru mandate, Deac a mărturisit care este singurul regret al carierei. 

Veteranul de 38 de ani al CFR-ului mărturiseşte că ar mai vrea un titlu de campion în palmares înainte de a pune ghetele în cui: "Mi-ar plăcea să mă las de fotbal cu un campionat câștigat!"

Totodată spune că fotbalul  nu se uită odată ce îmbătrâneşti, însă problema vine la alergat. Cei care pot alerga la 50 de ani, pot şi să joace.  "Dau tot și la antrenament și la meciuri… După cum știți, avem GPS-uri pe noi și după antrenament sau după meci avem toate rapoartele. Încă rapoartele mi-arată foarte bine. Asta înseamnă că încă mai pot.

Într-adevăr, dacă te uiți în buletin, arăt cam în vârstă pentru acest sport. Dar cum se spune, testele nu mint niciodată. Dar cel mai important lucru e cum mă simt eu și ceea ce simt.

Pot să am 50 de ani, dacă mă simt bine și încă mai pot să alerg... Cred că asta e cel mai important la fotbal. Să poți să alergi. Pentru că toți marii fotbaliști nu cred că au uitat fotbalul. Și la 60 de ani, dacă îi pui în teren, știu să dea o pasă. Problema e la alergat, la partea fizică", adeclarat Cipri  Deac, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Ciprian Deac a vorbit despre și despre regretul carierei sale. "Cred că singurul regret ar fi că nu am participat cu echipa națională la niciun turneu final. Dar așa în Liga 1 cred că mi-am îndeplinit toate obiectivele. Am, cred că, cele mai multe campionate câștigate dintre jucătorii activi în acest moment", a mai spus veteranul din Gruia. 

Comenteaza