Ciprian Deac, vedeta de la CFR Cluj, despre retragerea din viaţa de sportiv

Ciprian Deac, vedeta de la CFR Cluj, despre retragerea din viaţa de sportiv
| Foto: Sport Pictures

Mijlocașul campioanei, Ciprian Deac, mai are contract cu CFR Cluj până în 2024 și speră să se retragă din activitate în Gruia, stadionul din Cluj-Napoca, unde se simte împlinit ca fotbalist. 

Deac se află într-o formă fizică de invidiat la cei 35 de ani ai săi și vrea să joace cel puțin până la 38 de ani. Vedeta echipei ardelene vrea să se retragă din viaţa de sportiv, evident, din Gruia. 

După retragere, Deac ar vrea să rămână în staff-ul echipei: "CFR Cluj înseamnă foarte mult pentru mine! Este clubul la care am câștigat trofee, clubul la care m-am format ca om. Am cunoscut oameni minunați aici. Mă simt ca și acasă aici, stadionul din Gruia este casa mea, aici mă simt cel mai împlinit ca și fotbalist. Nu este ușor să câștigi campionate la rând, să sperăm că va urma și campionatul #5.

Deocamdată nu mă gândesc la retragere, mă simt bine fizic, simt că încă mai pot juca la un nivel bun. Încerc să-mi prelungesc viața de sportiv. Simt că nu sunt făcut să fiu antrenor, dar niciodată să nu spui niciodată.

Sunt pasionat de mașini, așa am fost crescut de mic de tatăl meu. Am crescut cu Formula 1, nu pierd nicio cursă. Dacă nu eram fotbalist, mi-ar fi plăcut să fiu pilot de curse. Nu mă gândesc să plec, aș vrea să mă retrag de la CFR Cluj.

Dacă ar fi să plec, aș vrea să joc la Rapid. Am mai spus că sunt rapidist de mic, am simpatizat mereu această echipă, am și jucat la Rapid. Dar acum am spus nu mă gândesc să plec, mai am doi ani și jumătate de contract. Vom vedea ce se va întâmpla după ce îmi voi termina contractul.

Aș vrea să rămân în staff-ul CFR-ului, nu neapărat ca antrenor. Aș vrea să ajut și alți fotbaliști la rândul meu", a spus Deac, într-un interviu acordat pentru site-ul clubului, citat de digisport.ro. 

Deac este cotat la 1,1 milioane de euro şi are la activ 363 de meciuri în tricoul campioanei CFR Cluj, pentru care a marcat 71 de goluri și a oferit 74 de pase decisive.

Comenteaza