Ciupe a renunţat la prima de salvare şi s-a întors la "U": "Nu e nimic pierdut, ne putem salva de la retrogradare"

Ciupe a renunţat la prima de salvare şi s-a întors la
Dat afară de Ganea, Raul Ciupe a fost reprimit la echipă şi a intrat în programul normal de pregătire. Fundaşul a renunţat la 15.000 de euro pentru a se întoarce, bani reprezentând prima de salvare de la retrogradare din sezonul trecut.

Pus pe liber de club la solicitarea lui Ganea, Raul Ciupe a revenit în lotul Universităţii, renunţând totodată şi la prima de salvare de la retrogradare, nu mai puţin de 15.000 de euro. De asemenea, Ciupe a acceptat să se întoarcă şi pe un salariu mai mic decât cel pe care îl avea înainte. „Am renunţat la bani, dar am vrut să vin să ajut şi dacă nu credeam că ne putem salva, poate nici nu acceptam să mă întorc. Eu am mare încredere în echipă şi sper să creadă şi lumea în noi. Dacă nu credeam că se poate, nu mai veneam. Am acceptat condiţiile şi mă concentrez acum doar la programul echipei. E foarte important să învingem pe Timişoara în etapa următoare", a spus Ciupe pentru ZIUA de CLUJ.

Ciupe a fost dat afară după înfrângerea din Ştefan cel Mare, scor 0-6. Odată cu el au mai fost disponibilizaţi Emil Ninu, Lucian Turcu, Stuart van Doten, Adi Popa II, Dan Săndulescu şi Cristi Mureşan.

Etichete
Comenteaza