“Clau-gol” vrea meci de retragere în tricoul Universităţii

“Clau-gol” vrea meci de retragere  în tricoul Universităţii
Fostul atacant al Universităţii Cluj, Claudiu Niculescu, a declarat că şi-ar dori un meci de retragere, iar acesta să fie în tricoul „studenţilor”.

"Nu am am avut un meci de retragere şi sincer îmi doresc. Dacă ar fi să fie mi-ar plăcea să joc pentru Universitatea Cluj, în faţa suporterilor clujeni, care sunt minunaţi", a declarat Claudiu Niculescu la banchetul echipei pe care o antrenează în prezent, CSM Râmnicu-Vâlcea, potrivit mediafax.ro. "Dacă ar fi ca meciul amical să fie şi cu Dinamo atunci ar fi perfect, mai ales că cele două galerii sunt înfrăţite. Şi pentru Ionel Dănciulescu ar putea să fie meciul de retragere. În fine, îmi doresc dar nu depinde de mine", a adăugat fostul atacant. Pe de altă parte Niculescu îşi doreşte să antreneze în continuare echipa din Râmnicu-Vâlcea şi să reuaşească promovarea.

În 2010, cititorii ziuadecj.ro l-au desemnat pe Claudiu Niculescu fotbalistul anului la Cluj. La fel s-a întâmplat şi în 2011. Claudiu Niculescu s-a transferat la Universitatea Cluj, de la Dinamo, în iulie 2010. Fotbalistul şi-a reziliat contractul cu "U" în toamna lui 2012, devenind antrenor la FC Bihor, după ce a jucat 42 de meciuri pentru studenţi şi a marcat 18 goluri. Niculescu a jucat 326 de meciuri în Liga I, înscriind 156 de goluri.

Fostul atacant a acceptat la plecarea de la "U" un contract de antrenor la FC Bihor. Niculescu a şi antrenat de altfel şi Universitatea Cluj, în noiembrie 2010, respectiv în perioada martie - iulie 2012.

 

Etichete
Comenteaza