Claudiu Petrila, încântat de mutarea la Rapid: "Este un pas în față pentru mine"

Claudiu Petrila, încântat de mutarea la Rapid: "Este un pas în față pentru mine"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Jucătorul ofensiv al formației din Gruia a fost împrumutat formației din capitală pentru un sezon.

Ajuns la București pentru a semna contractul cu Rapid, Claudiu Petrila e încântat de posibilitatea de a evolua pentru trupa din Giulești. Jucătorul consideră că mutarea în capitală e un pas înainte și e nerăbdător să evolueze sub comanda lui Cristiano Bergodi.

"Pe plan personal este un pas în față pentru mine. Am vorbit cu Andrea Mandorlini cu o zi mai devreme și mi-a spus că îi pare rău că n-a apucat să mă bage să joc. Asta este viața! Sunt pregătit pentru noua provocare, iar concurența de la Rapid este benefică pentru mine și sper să fac față.

Chiar dacă nu l-am prins la Sepsi pe domnul Bergodi, abia aștept să lucrez cu el. Cu siguranță voi face față și la Rapid pentru că și la CFR era foarte multă presiune. Îmi doresc ca în acest an să joc cât mai bine, să-mi ajut echipa și să mă impun în primul 11", a declarat Petrila, conform GSP.

Rapid va achita 500.000 de euro pentru împrumutul jucătorului, urmând să aibă și opțiune de cumpărare la finalul stagiunii. În vârstă de 22 de ani, Claudiu Petrila a jucat 128 de meciuri pentru CFR Cluj, a marcat 15 goluri și a oferit 12 pase decisive.

Comenteaza