Cluj Crusaders s-a calificat ȋn finala ROBOWL VI

Cluj Crusaders s-a calificat ȋn finala ROBOWL VI
Echipa de fotbal american a Clujului s-a calificat din nou în finala campionatului național, unde va înfrunta pe Bucharest Rebels, campioana de anul trecut.

În semifinala din acest weekend, clujenii au ȋnvins, pe teren propriu, echipa Bucureşti Warriors, ocupanta locului secund din Conferinţa de Sud-Est. Echipa din capitală, şi-a asigurat ȋn lot, pentru acest sezon, jucători de la Constanţa Sharks, care nu s-a ȋnscris ȋncă ȋn nici o ediţie de campionat.

Pe o vreme superbă şi ȋncurajaţi de un numar impresionant de spectatori, muzica rock şi fumigene roşii, sportivii clujeni au reuşit să ȋnscrie din primele minute ale meciului prin Florin Oltean, care a reuşit un run de 70 de yarzi până ȋn zona de marcaj a adversarilor. Tamaş Laszlo a reuşit transformarea extra-pointului după touchdown-ul coechipierului său, reuşind să ȋnscrie fiecare punct suplimentar al partidei.
Până la pauza meciului, Florin Oltean a mai ȋnscris două touchdown-uri, ȋn timp ce bucureştenii au marcat 6 puncte prin numărul 12, stabilind scorul de 21-6 pentru Crusaders.

După reluarea jocului, Dan Crâsnic, Florin Oltean şi Jeremy David au punctat pentru Crusaders prin touchdown-uri.

Din defensiva „cruciaţilor" s-au remarcat Trevor Lothrop şi Pop Dragoş, care au ţinut piept ofensivei bucureştene până ȋn ultimele minute ale meciului când Warriors au mai ȋnscris odată, reuşind şi conversia de 2 puncte.

În urma victoriei de duminică, cu scorul de 42-14, echipa de fotbal american, Cluj Crusaders s-a calificat ȋn finala Campionatului Naţional de Fotbal American, intitulată generic - ROBOWL, ediţia VI.

ROBOWL IV se va desfăşura pe Cluj Arena ȋn 14 iunie 2015, unde Crusaders se vor lupta pentru medalia de aur cu campioana anului trecut, Bucureşti Rebels, care s-au impus la Bucureşti ȋn prima semifinala contra Timişoara 89ers, cu scorul 46-0.

În calitate de organizatori ai finalei, Cluj Crusaders promit un show de zile mari pe Cluj Arena şi pregătesc o serie de evenimente ȋn completarea finalei. Clubul invită, pe acesată cale, clujenii să-i susţină pe 14 iunie 2015.

Comenteaza