Clujeanul Sergiu Buş, gol spectaculos în Paks – Corvinul. Victorie categorică pentru Hunedoara în primul tur preliminar din UEFA Europa League

Clujeanul Sergiu Buş, gol spectaculos în Paks – Corvinul. Victorie categorică pentru Hunedoara în primul tur preliminar din UEFA Europa League
| Foto: https://www.facebook.com/fccorvinul1921/

Corvinul Hunedoara, echipa din Liga a 2-a care i-a pus capac CFR-ului antrenat de Adi Mutu în Cupa României, a produs o surpriză de proporții în primul tur preliminar din UEFA Europa League.

Câștigătoarea Cupei României a câștigat cu 4-0 împotriva vicecampioanei Ungariie Paksi FC, în deplasare, și este ca și calificată în turul următor din Europa League.

Startul de meci a fost fulminant pentru elevii lui Florin Maxim. Clujeanul Sergiu Buş a fost cel care a deschis scorul în minutul 9, cu un şut puternic din întoarcere, din mijlocul careului. Szappanos, portarul gazdelor, nu a avut nicio şansă la execuţia atacantului, care a scris istorie pentru Corvinul.

Apoi a venit hat-trick-ul semnat de Marius Lupu în minutele 45+2, 86 și 90+3 şi a închis tabela la 4-0 pentru divizionara secundă Corvinul Hunedoara, a informat sport.ro.  

Sergiu Buș a revenit în luna iunie în Liga 2 după 14 ani, pentru a juca cu Hunedoara în Europa. Atacantul originar din Cluj-Napoca a evoluat în sezonul recent încheiat în nu mai puțin de 30 de meciuri din prima ligă pentru Poli Iași, 15 începute ca titular și în 12 a fost schimbat, însă a înscris doar 3 goluri. 

În cariera sa, Buș a fost precum albina, din floare în floare. A jucat pentru CFR Cluj în nu mai puțin de patru perioade diferite, pentru Unirea Alba Iulia, FCM Târgu Mureș, Gaz Metan Mediaș (în două perioade), Corona Brașov, CSKA Sofia (Bulgaria), Sheffield Wednesday (Anglia), Salernitana (Italia), Astra, Levski Sofia (Bulgaria), FCSB, Seongnam (Correa de Sud), Chindia și Poli Iași, a informat liga2.prosport.ro

Comenteaza