Clujul ar putea avea 3 echipe de fotbal în Liga 1: Unirea Dej luptă pentru promovare!

Clujul ar putea avea 3 echipe de fotbal în Liga 1: Unirea Dej luptă pentru promovare!
| Foto: https://www.facebook.com/fcunireadejoficial

Echipa Unirea Dej s-a calificat în premieră în play-off-ul Ligii 2 și visează la o promovare istorică în SuperLiga României.

Unirea Dej are un meci extrem de important sâmbătă după-amiază, pe stadionul ,,Arcul de Triumf”, împotriva celor de la Dinamo. În joc mai sunt câte 12 puncte de fiecare echipă, iar speranțele Unirii Dej la o prezență la barajul de promovare sunt mai mari. După jocul trecut, 1-1 acasă cu Steaua, antrenorul Unirii Dej, Dragoș Militaru spune că echipa sa încă are șanse la un loc de baraj.

Preşedintele executiv al Unirii Dej, Gabriel Magdaș, reamintește și faptul că Unirea Dej nu are nicio problemă privind forma sa de organizare, astfel că nu are interdicție la promovare, cum are, de exemplu, Steaua, dintre participantele în play-off din acest sezon.

”Să știe toată lumea că avem drept de promovare! Vrem să subliniem asta pe toată căile, pentru că am văzut fel de fel de informații în privința noastră. Noi așa știm și suntem convinși că îndeplinim toate criteriile cerute de cei care se ocupă de licențiere.

O să primim răspunsul înaintea meciurilor de baraj. Așa se va întâmpla cu toate cluburile din Liga 2. Unirea Dej nu este un club de drept public, este doar un parteneriat pe care îl avem cu primăria. Nu suntem în situația Stelei, sau cum sunt organizate alte cluburi, precum Șelimbăr, Slatina, Baia Mare și Dumbrăvița”, a spus Gabriel Magdaș pentru ProSport, citat de liga2.prosport.ro.

Cu patru runde rămase de disputat din play-off-ul Ligii 2, Unirea Dej ocupă locul 6, ultimul, cu 35 de puncte și este la 10 puncte de al doilea loc direct promovabil, ocupat de SC Oțelul Galați (45 puncte). Față de Dinamo și Gloria Buzău, clasatele pe pozițiile 4, respectiv 5, calificabile la barajele de promovare, are patru, respectiv trei puncte mai puțin.

Sâmbătă, de la ora 14:45, Dinamo și Unirea Dej se întâlnesc la București, pe stadionul ”Arcul de Triumf”. Ulterior, trupa clujeană mai are meciuri cu Gloria Buzău (acasă, 11 mai, ora 17:30), Poli Iași (acasă) și SC Oțelul Galați (deplasare).

Comenteaza