Clujul are un campion naţional la box

Clujul are un campion naţional la box

Sportivul Iosif Bandulă, din Câmpia Turzii, a reuşit să câştige medalia de aur şi titlul de campion național la categoria 59 kg la Campionatele Naționale de Cadeți (CNC) care au avut loc la Arad.

Antrenorii Edmund Dandoczi și Daniel Dandoczi au reușit să aducă un titlu național pentru Câmpia Turzii la box, transmite turdanews. La CNC, Bandulă a reuşit să câştige medalia de aur şi titlul de campion național la categoria 59 kg, după ce în finală a trecut de un sportiv de la clubul Pandurii Târgu-Jiu.

După rezultatul obținut, Bândulă va face parte, începând de anul viitor, din lotul național al României. Celălalt boxer al clubului AGM Ring Box Câmpia Turzii - CS Potaissa Turda, Robert Lukacs, a reuşit o altă performanță notabilă, câștigând medalia de bronz la categoria 44,5 kg.

Evenimentul s-a desfăşurat în perioada 2-6 decembrie, la care au participat sportivi de la cluburile din toată țara. Boxing Club Ruben Stoia, împreună cu Federația Română de Box, au organizat la Sala de Sport a Universității Aurel Vlaicu CNC Arad și Cupa României la Seniori.

Spre dezamăgirea suporterilor, din cauza pandemiei de COVID-19, meciurile s-au desfăşurat fără public.

Comenteaza