Clujul riscă să piardă organizarea turneului preolimpic la handbal feminin

Clujul riscă să piardă organizarea turneului preolimpic la handbal feminin
La doar câteva zile după ce naţionala de handbal feminin a României a câştigat medalia de bronz a Campionatului Mondial din Danemarca vine o veste proastă. Clujul ar putea pierde organizarea turneului preolimpic la handbal feminin.

Conform Dolce Sport, există posibilitatea ca turneul să se mute în Danemarca, întrucât cei de la IHF au fost impresionați de organizarea impecabilă a turneului final al Campionatului Mondial.

Ţara noastră a câștigat medalia de bronz la Campionatul Mondial încheiat duminică în Danemarca. Pentru Olimpiadă, tricolorele au intrat într-o grupă de foc, alături de Danemarca, Uruguay și Muntenegru.

Meciurile se vor juca în perioada 17-20 martie, iar din grupă merg la Olimpiada de la Rio primele două clasate. „Sper să ne calificăm noi şi Muntenegru. Eu joc acolo, mă simt foarte bine şi sper să mergem împreună la Olimpiadă", a spus handbalista Cristina Neagu (foto), duminică, la DigiSport.

România a mai organizat un turneu preolimpic, la București, în 2008, când s-a și calificat dintr-o grupă cu Ungaria, Japonia și Polonia. Luni, primarul Clujului, Emil Boc, afirma că Federaţia Română de Handbal i-a transmis confirmarea că turneul poate avea loc la Cluj, în Sala Polivalentă.

 

Comenteaza