Clujul se pregăteşte pentru derby! Ce pregătesc galeriile la “U” - CFR

Clujul se pregăteşte pentru derby! Ce pregătesc galeriile la “U” - CFR
Suporterii Universităţii anunţă că vor ocupa din nou centrul oraşului şi vor muta spectacolul în tribunele Cluj Arena. Fanii CFR-ului vor fi şi ei la datorie.

Privaţi în urmă cu 10 zile de spectacolul din teren, suporterii celor două formaţii sunt gata să îl ducă la bun sfârşit pe cel din peluze. Ambele galerii vor repeta "scenariul" din 8 mai, ultraşii "Şepcilor roşii" urmând să "zugrăvească" centrul oraşului, dar şi Cluj Arena în alb şi negru, în timp ce "feroviarii" se vor întâlni la stadionul Dr. Constantin Rădulescu. "U" - CFR se joacă astăzi, la ora 21:30, în direct la Digi Sport 1 şi live-text pe site-ul ziuadecj.ro.

Duelul galeriilor se mută astăzi pe străzile oraşului şi în peluzele Cluj Arena. Suporterii Universităţii au promis data trecută o coregrafie specială şi s-au ţinut de cuvânt: o pânză inscripţionată cu un soare uriaş a răsărit dintre miile de steaguri şi fulare alb-negre, iar mesajul aferent a fost mai mult decât grăitor: "Ideea care ne luminează viaţa". De cealaltă parte, cei aproximativ 600 de fani ai CFR-ului s-au bazat strict pe dotările clasice: fulare şi steguleţe alb-vişinii. Astăzi cele două tabere revin la locul faptei. Ca şi data trecută, ultraşii Universităţii vor forma o singură voce în centrul oraşului începând cu ora 17:30, asta indiferent de decizia pe care o va lua Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS), unde conducerea "feroviarilor" speră să obţină amânarea sau chiar anularea meciului.

La ora 19:00 ei vor porni spre stadion de pe Bulevardul Eroilor. O coregrafie specială va exista şi de această dată, chiar dacă liderii galeriei nu au oferit foarte multe detalii în acest sens. "Sper ca meciul să se dispute. Oricum, coregrafia va fi finalizată", a fost mesajul postat pe site-ul suporterilor, www. ucluj.ro, de către Călin Mişan, unul dintre cei mai cunoscuţi oameni din peluza Universităţii.

Fanii CFR-ului vor respecta şi ei tradiţia: îşi vor încălzi vocile la stadionul Dr. Constantin Rădulescu, urmând ca în jurul orei 19:00 să pornească spre Cluj Arena, după cum a confirmat unul dintre liderii peluzei "alb-vişinii", Mihai Domşa. "Vom fi dotaţi cu steaguri, fulare şi foarte mult entuziasm. Programul va fi exact ca şi cel de data trecută, urmând ca în jurul orei 19:00 să plecăm spre Cluj Arena pe traseul stabilit de jandarmerie", a declarat acesta pentru ZIUA de CLUJ.

De altfel, derby-ul local are şanse reale să se joace cu casa închisă, date fiind tarifele speciale fixate de conducerea Universităţii: 5 lei la cele două peluze şi 15 lei la Tribuna I. Toţi cei care au avut bilete pentru meciul dintre Universitatea şi CFR, programat iniţial pe 8 mai, vor intra gratuit la rejucarea partidei, cu condiţia să prezinte tichetul de la partida precedentă. "U" - CFR începe la ora 21:30, în direct la Digi Sport 1 şi în format live-text pe site-ul ziuadecj.ro.

 

 

Comenteaza