Cojocnean a semnat cu Petrolul: "Îmi pare rău, nu aveam altă soluţie"

Cojocnean a semnat cu Petrolul:
Mijlocaşul Sebastian Cojocnean a anunţat pe o reţea de socializare că aventura sa la Universitatea s-a încheiat.

Fotbalistul a postat un mesaj pe Facebook în care i-a anunţat pe fani că va pleca de la Universitatea, dar nu a precizat şi destinaţia.

"Mi-am dorit să rămân la "U" dar din păcate nu s-a putut. Nu vreau să mă antrenez iar prin parc, să pierd încă un an.  Aici m-am simtit cu adevărat acasă, din toate punctele de vedere şi sper că odată voi putea reveni. Haide "U" !!!", le-a tranmis Cojocnean suporterilor.

FC Braşov, Pandurii şi Steaua s-au interesat de serviciile sale, dar în ultima vreme se vorbeşte şi despre un transfer al său la Petrolul Ploieşti. În primă fază, Cojocnean a refuzat să plece la Ploieşti, alături de ceilalţi foşti colegi ai săi.

UPDATE

Cojocnean a confirmat că va îmbrăca tricoul Petrolului Ploieşti în următorul campionat. El va ajunge astăzi la Ploieşti, iar mâine va pleca cu echipa în cantonament.  

"Voi juca la Petrolul, îmi pare rău, dar a trebuit să plec, era singura soluţie. Mi-aş fi dorit să rămân la Universitatea Cluj, dar nu am avut încotro. Mult succes Universităţii, chiar îmi pare rău", a spus jucătorul, pentru ZIUA de CLUJ. 

 

Etichete
Comenteaza