Comentariu acid dinspre CFR Cluj după înfrângerea cu FCSB: "A venit timpul ca ciobanul să ia titlul"

Comentariu acid dinspre CFR Cluj după înfrângerea cu FCSB: "A venit timpul ca ciobanul să ia titlul"
| Foto: Facebook / FCSB

"Feroviarii" au digerat cu greu rezultatul negativ înregistrat pe teren propriu împotriva FCSB, care anulează, practic, șansele CFR la titlu în aces sezon, dar se consolează cu gândul că l-au convins pe Dan Petrescu să se întoarcă pe banca tehnică.

CFR Cluj a pierdut, duminică seara, pe teren propriu în fața trupei din capitală, scor 0-1, iar liderul din Superliga și-a mărit avansul la 13 puncte față de "feroviari", cu șase etape rămase până al finalul play-off-ului.

După meci, omul de afaceri Daniel Metz (foto), apropiat al conducerii și cel care a condus până în urmă cu aproximativ un an NTT DATA Romania, unul dintre cei mai importanți sponsori au CFR-ului în "epoca Varga", a avut o remarcă extrem de acidă pe Facebook la adresa rivalei din București, care e pe punctul de câștiga titlul după 9 ani de "secetă".

Comentariu acid din partea unuia dintre sponsorii CFR-ului: "A venit timpul ca ciobanul să ia titlul"

"Nach so vielen Jahren, ist die Zeit gekommen, dass der Schäfer den Titel holt" ("După atâția ani, a venit timpul ca ciobanul să ia titlul "- n.red.), a scris Metz, în germană, într-un comentariu pe Facebook ca răspuns la afirmația unui utilizator care îi transmisese că "din păcate nu a mai ieșit cu FCSB" ("Leider hat wieder nicht geklappt mit FCSB").

Comentariu acid din partea unuia dintre apropiații conducerii CFR Cluj: "A venit timpul ca ciobanul să ia titlul"
captură Facebook / Daniel Metz / 15.04.2024

Singurul gol al partidei dintre CFR și FCSB, de duminică seara, a fost marcat de Florinel Coman în minutul 16, din lovitură liberă. Cu şase etape înainte de finalul sezonului, FCSB este pe locul 1, cu 44 de puncte. Pe 2 şi 3 sunt CFR şi Universitatea Craiova, cu câte 31 de puncte, despărţite de golaveraj.

Veste bună pentru "feroviari": Dan Petrescu revine la CFR Cluj!

Antrenorul care a condus ultima dată Jeonbuk Motors din Coreea de Sud a semnat un contract valabil pe următorii trei ani cu CFR Cluj, urmând să îi preia pe "feroviari" la finalul sezonului. 

Comentariu acid dinspre CFR Cluj după înfrângerea cu FCSB: "A venit timpul ca ciobanul să ia titlul"

Dan Petrescu a avut o relație foarte bună atât cu patronul Nelu Varga, cât și cu Daniel Metz. Se pare că cei doi oameni de afaceri au reușit să îl convingă pe tehnician să revină la Cluj-Napoca pentru un al patrulea mandat pe banca tehnică a celor de la CFR. În precedentele mandate pe banca tehnică a clubului din Gruia, Dan Petrescu a cucerit de patru ori titlul în Superliga.

De altfel, patronul Nelu Varga a anunțat că deja clubul a început stabilirea strategiei pentru sezonul viitor.

"Am bătut palma cu Dan Petrescu! Negocierile au durat foarte puțin, ne leagă și o relație specială, de respect și de prietenie. Dan Petrescu a semnat deja un contract pe trei ani cu CFR Cluj, dar începând din vară. Vrea să se mai odihnească. În perioada aceasta nu a dorit să preia echipa. Acum vrem să creionăm o strategie care să ne ajute să fim campioni în sezonul viitor.

Suntem foarte, foarte fericiți că «antrenorul titlu» s-a întors acasă, adică aici, la Cluj, și suntem siguri că o să avem aceleași performanțe pe care le-am avut întotdeauna cu acest tehnician formidabil. Da, pot să vă confirm oficial, Dan Petrescu este la CFR Cluj din vară", a declarat Varga pentru Fanatik.

Comenteaza