Concluziile lui Emil Boc după înfrângerea Universității în Derby-ul Clujului: "Nu e sfârșitul lumii"

Concluziile lui Emil Boc după înfrângerea Universității în Derby-ul Clujului: "Nu e sfârșitul lumii"
| Foto: facebook.com/EmilBoc

Primarul a comentat rezultatul înregistrat în jocul dintre cele două rivale clujene în ultima rundă a sezonului regulat.

Dacă înaintea jocului Emil Boc a avut un discurs optimist, iar Universitatea a fost învinsă cu 4-0 de CFR, edilul și-a păstrat gândurile pozitive. Chiar dacă rezultatul l-a dezamăgit, primarul a lăudat atmosfera din tribune și modul în care cele două grupuri de susținători s-au manifestat.

"Trebuie să vedem și partea plină a paharului. Am avut un spectacol extraordinar în tribune. Felicitări ambelor galerii! Cea a Universității a fost absolut impecabilă și prin număr și prin atmosferă. Felicitări CFR-ului, au fost mai buni!

Viața merge înainte. S-au mai văzut asemenea rezultate și la case mai mari. Când joci prost pierzi, important e să faci puncte când joci bine. Nu e sfârșitul lumii.

Și în viață prinzi zile mai bune și zile mai proaste. Am avut o zi nefastă, parcă eram la volei sau la handbal. CFR a fost mai bună. Trebuie să apreciem că a fost un spectacol al Clujului", a declarat Boc la Napoca Live.

Comenteaza