Video Concluziile "studenților" după al doilea amical din Austria: "O să ne revenim și sunt sigur că la începutul campionatului o să fim foarte bine"

Concluziile "studenților" după al doilea amical din Austria: "O să ne revenim și sunt sigur că la începutul campionatului o să fim foarte bine"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Universitatea Cluj a pierdut ambele jocuri de pregătire din cantonamentul de vară, însă oboseala e identificată ca principalul motiv din spatele eșecurilor suferite de "Șepcile roșii".

"Studenții" au fost învinși de sârbii de la FK Napredak Krusevac și de austriecii de la TSV Hartberg, însă Marius Briceag acuză oboseala acumulată în cantonament și dă asigurări că "U" Cluj va arăta altfel la startul Ligii 1.

"Am avut câteva ocazii de a marca, dar din păcate nu am reușit să înscriem și am pierdut. Este important că am ieșit sănătoși de pe teren și în continuare trebuie să ne pregătim foarte bine pentru a fi la 100% la începutul campionatului.

Se simte oboseala, așa este în pregătire. O să ne revenim și sunt sigur că la începutul campionatului o să fim foarte bine", a declarat fundașul.

La rândul său, noul portar al echipei clujene, Laurențiu Brănescu, a oferit primele impresii după transfer și a vorbit despre jocul împotriva austriecilor.

"A fost un prim meci pentru mine, un prim test. Ușor ușor încep să înțeleg jocul, ce își dorește antrenorul și cum să mă înțeleg mai bine cu colegii.

E normal, sunt puține zile de când am venit, dar mă bucur că m-au primit bine din prima zi.

Referitor la joc, a fost unul foarte bun, am avut multe ocazii, dar din păcate nu am concretizat. Cu siguranță de la meci la meci se văd îmbunătățiri în jocul nostru", a spus portarul.

Comenteaza