Condamnați la victorie. Meciul sezonului pentru CFR Cluj, la Praga. Echipele probabile

Condamnați la victorie. Meciul sezonului pentru CFR Cluj, la Praga. Echipele probabile
| Foto: facebook.com/cfr1907

Trupa lui Dan Petrescu se află la 90 de minute distanță de accederea în grupele Ligii Campionilor, dar are nevoie de un succes împotriva Slaviei Praga.

De aproape două luni, CFR Cluj dispută la mijlocul fiecărei săptămâni dueluri europene. “Feroviarii” au reușit să treacă de FC Astana, Maccabi Tel Aviv și Celtic Glasgow și sunt la un pas de grupele celei mai importante competiții continentale.

Formația din Gruia este condamnată să câștige la Praga, împotriva Slaviei, după ce Stanciu & Co. s-au impus la Cluj cu 1-0. La fel ca și la meciul retur cu Celtic, din Scoția, clujenii vor aborda o tactică agresivă, cu un pressing avansat, care le-ar putea pune probleme cehilor.

Totuși, Camora recunoaște că Slavia e cel mai puternic adversar întâlnit până acum. “E o echipă mai agresivă, cu mai multă calitate decât avem în România, asta este adevărat. Dar noi am demonstrat deja în câteva meciuri că putem să jucăm bine. Am reușit să ne calificăm în fața unor echipe mai puternice.

Slavia și Celtic sunt echipe diferite. Celtic este o echipă cu individualități mai bune. Slavia este însă o echipă mai bună decât Celtic! În meciurile de Champions League e mai ușor pentru fotbaliști, ești mai motivat. Toți jucătorii își doresc calificarea în grupele UCL, e competiția cea mai imporatantă. Suntem pregătiți, dar miercuri e momentul în care trebuie să demonstrăm. Va trebui să dăm totul”, a spus căpitanul CFR-ului.

Campioana României se confruntă și cu probleme serioase de lot. Vinicius și Culio reprezintă absențe de lungă durată și vor reveni doar după pauza internațională. Incertitudinile în ceea ce îl privește pe Cestor contribuie la problemele defensive ale trupei lui Dan Petrescu.

Echipe probabile:

Slavia Praga (4-2-3-1): Kolar - Coufal, Hovorka, Kudela, Boril - Soucek, Traore - Masopust, Stanciu, Olayinka - Van Buren

CFR Cluj (4-3-3): Arlauskis - Susic, Mureșan, Burcă, Camora - L. Aurelio, Bordeianu, Djokovic - Deac, Țucudean, Omrani

Partida dintre CFR Cluj și Slavia Praga se va disputa astăzi, de la ora 22:00 și va fi transmisă de Telekom Sport, Digisport și Look Plus.

Comenteaza