Conducerea CFR-ului le dă dreptate fanilor: "La ce rezultate avem, cu toții trebuie să plecăm acasă"

Conducerea CFR-ului le dă dreptate fanilor: "La ce rezultate avem, cu toții trebuie să plecăm acasă"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Președintele clubului clujean, Cristi Balaj, a comentat scandările tribunei la meciul cu UTA.

Imediat după ce "feroviarii" au încasat cel de-al treilea gol pe teren propriu împotriva arădenilor, suporterii vicecampioanei au cerut demisii, cel vizitat în principal fiind Dan Petrescu.

Cristi Balaj, președintele clubului din Gruia, le dă dreptate fanilor supărați, însă transmite și un îndemn la răbdare, fiind convins că CFR Cluj poate pune capăt seriei slabe de rezultate și poate îmbunătăți un joc cel puțin modest.

"La ce rezultate avem, cu toții trebuie să plecăm acasă, nu doar Dan Petrescu pentru că toți suntem răspunzători. Suporterul care vine pe stadion este obișnuit cu anumite performanțe, îi este greu să digere.

În acest moment supărarea lor este mare pentru că aceeași jucători au demonstrat că pot, au venit cu speranță la stadion, la fel ca și noi. În momentul în care joci de o asemenea manieră este normal să reacționeze și principalul vinovat de fiecare dată când apar rezultatele negative este antrenorul.

În acest moment este greu să faci schimbări în lot, există și o listă cu anumite limite. Nu putem decât să muncim, să încercăm să obținem maximum în această perioadă, iar ei să fie bărbați. Să se uite unii în ochii celorlalți și să realizeze ce au făcut greșit, iar noi trebuie să încercăm să găsim soluții în perioada de iarnă", a spus președintele CFR-ului pentru Fanatik.

Comenteaza