Conducerea CFR-ului sare în apărarea petrecărețului Munteanu: "A demonstrat că este profesionist și în cluburi, nu doar pe teren"

Conducerea CFR-ului sare în apărarea petrecărețului Munteanu: "A demonstrat că este profesionist și în cluburi, nu doar pe teren"
| Foto: cfr1907.ro

Președintele clubului din Gruia, Cristi Balaj, a avut o reacție surprinzătoare în legătură cu escapada atacantului în vârstă de 22 de ani.

Dacă inițial nu a dorit să comenteze imaginile ce îl au în prim-plan pe internaționalul de tineret, conducătorul vicecampioanei a oferit o declarație neașteptată. Cristi Balaj nu s-a arătat deranjat de faptul că atacantul se afla în club, cu un pahar de whiskey în mână, după un rezultat slab al echipei.

Mai mult, oficialul echipei clujene susține că Louis Munteanu are mai multă credibilitate în club decât cei care l-au filmat și a apreciat modul în care jucător a stat lipit de băutura sa.

"Nu a stat până la 5, în primul rând. Doi la mână, avem un regulament de ordine interioară. Și le-am solicitat, conform regulamentului, jucătorii au o limită în perioada în care sunt în program. Dacă vor să sărbătorească, dacă vor să iasă, să se întâmple doar în ziua liberă.

Nu este singurul jucător, sunt mulți jucători și de la alte cluburi care, în zilele libere, au dreptul să petreacă. Înainte de toate sunt oameni. Nu a lăsat paharul din mână, pentru că în club când mergi e important să nu întorci spatele și să nu lași paharul nesupravegheat.

Din punctul meu de vedere, Louis Munteanu are o credibilitate pentru noi mai mare decât un om care filmează și vrea să prezinte niște imagini șoc și nemaivăzute. E ziua liberă, sunt tineri și repet. A demonstrat că este profesionist și în cluburi, nu doar pe teren și la antrenamente.

El s-a prezentat la antrenament cu mult timp înaintea celorlalți. S-a comportat exemplar, este sănătos, nu este accidentat. La analizele din sânge nu avem ce să-i reproșăm. Asta e povara unui jucător valoros. În momentul în care reprezinți ceva pentru fotbalul românesc, automat ești monitorizat diferit față de situația unui anonim", a spus oficialul CFR-ului pentru Fanatik.

La doar câteva ore după ce "feroviarii" remizau la Sibiu, cu Hermannstadt, scor 0-0, Louis Munteanu a fost surpins în club, la ora 5 dimineață, în timp ce petrecea, total detașat de rezultatul înregistrat de CFR Cluj.

Comenteaza