Conducerea din Gruia avea alte așteptări de la meciul cu Maccabi Petah Tikva: "Trebuia să tranșăm jocul cu o victorie mai clară"

Conducerea din Gruia avea alte așteptări de la meciul cu Maccabi Petah Tikva: "Trebuia să tranșăm jocul cu o victorie mai clară"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Cristi Balaj a oferit impresiile sale în urma succesului la limită obținut de CFR Cluj în preliminariile UEFA Conference League.

În prima manșă a întâlnirii din turul al treilea, "feroviarii" s-au impus cu 1-0 contra celor de la Maccabi Petah Tikva, chiar dacă diferența dintre cele două echipe este evidentă. Conducerea din Gruia a fost mulțumită de victorie, însă spera la un un avantaj mai confortabit înaintea returului.

"Suntem echipa mai bună, dar trebuie să fim atenți pentru că atunci când nu respecți adversarul, fotbalul te pedepsește. Trebuia să tranșăm jocul cu o victorie mai clară. În prima repriză am avut foarte multe ocazii și am avut multe situații în care trebuia să înscriem.

Important este că am câștigat și din punctul meu de vedere merităm să ne calificăm, pentru că suntem echipa mai valoroasă. Nu mi-a plăcut că nu am dat mai multe goluri, am avut ocazii foarte mari în prima repriză, mingea a lovit bara.

Erau situații în care trebuia să tranșăm calificarea, să nu mai fie atât de importantă partida retur de la Cluj. Nu avem nicio scuză dacă nu ne calificăm", a spus Cristi Balaj potrivit Fanatik.

Comenteaza