Conducerea din Gruia își laudă "bijuteria", după calificarea naționalei U21 la EURO: "A demonstrat că e un jucător complet"

Conducerea din Gruia își laudă "bijuteria", după calificarea naționalei U21 la EURO: "A demonstrat că e un jucător complet"
| Foto: frf.ro

Președintele CFR-ului, Cristi Balaj, a ținut să îl felicite pe Louis Munteanu pentru evoluțiile pe care le-a avut în tricoul reprezentativei de tineret.

România a bifat o nouă calificare la EURO U21, a patra consecutivă, iar omul decisiv în ecuația calificării a fost "feroviarul" Louis Munteanu. Atacantul CFR-ului a condus naționala de tineret din teren, cu banderola de căpitan pe braț, spre bucuria conducerii din Gruia.

Cristi Balaj, președintele clubului clujean, a ținut să îl laude pe Munteanu, dar și pe ceilalți jucători care au dus din nou reprezentativa de tineret la turneul final continental, care va avea loc în Slovacia.

"A avut o prestație la națională care ne dă speranțe. Nouă și celor care iubim naționala sau ambele naționale pentru că sunt convins că e în vizorul echipei mari. E un jucător de calitate, a avut un hattrick în primul meci jucat și în meciul cu Elveția a fost coautor sau prezent la toate cele trei goluri înscrise.

Și execuția de la primul gol, când a trimis acel assist, o pasă la întâlnire, s-a informat prima dată și a vrut să ajungă mingea la Stoica, care a venit foarte bine, iar golul 2 a fost magistral. O combinație între Tavi Popescu, Munteanu, Grameni și Stoica. A fost un gol care ne dă speranțe și privim cu încredere.

Fotbalul românesc are și viitor nu doar prezent. Ne bucurăm că e jucătorul nostru. Nu ne-a surprins. Mi-a plăcut sacrificiul. A avut alunecări, deposedări. A demonstrat că e un jucător complet și avem speranțe din acest punct de vedere", a spus Balaj pentru Fanatik.

Pe parcursul campaniei de calificare, Louis Munteanu a marcat de 5 ori și a oferit 3 pase decisive în 9 partide.

Comenteaza