Consens Uioreanu-Prodan: "U" va juca pe Cluj Arena

Consens Uioreanu-Prodan:
Managerul Universităţii Cluj, Anamaria Prodan, şi preşedintele Consiliului Judeţean, Horea Uioreanu, au ajuns la un consens după mai multe runde de discuţii.

"Mărturisesc faptul că sunt bucuroasă să văd că domnul Uioreanu înţelege situaţia mai delicată a echipei şi ţine cont de dorinţa fanilor care doresc ca Universitatea să joace pe Cluj Arena, loc pe care îl consider nu doar un simplu stadion, ci chiar ceea ce se cheamă acasă!", a declarat, pentru ziuadecj.ro, Anamaria Prodan.

Ea îl asigură pe preşedintele Consiliului Judeţean Cluj că are "cele mai bune intenţii în ce priveşte viitorul clubului" şi că va face tot ce ţine de ea "pentru a nu dezamăgi miile de fani ale şepcilor roşii".

"Pe de altă parte, trebuie să recunosc faptul că sunt fericită că, în sfârşit, o instituţie din Cluj vine în sprijinul echipei şi al meu în încercarea de a reclădi echipa, de a o face competitivă la nivelul Ligii I. Sper într-o colaborare fructuoasă cu domnia sa şi cred că nu voi fi dezamagită, că voi putea să spun despre domnul Uioreanu că face parte din acea categorie a politicienilor care îşi duc la îndeplinire promisiunile. Deocamdată este primul şi singurul lider clujean care şi-a arătat susţinerea faţă de echipă", a mai spus managerul clubului studenţesc.

Anamaria Prodan a mărturisit că aşteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu primar Emil Boc.

 

Etichete
Comenteaza