Consilierii județeni ai Clujului au votat! Ce asociații și cluburi sportive din județ vor primi bani

Consilierii județeni ai Clujului au votat! Ce asociații și cluburi sportive din județ vor primi bani

Forul administrativ județean clujean a alocat anul acesta suma de 1.050.000 de lei - finanțări nerambursabile - pentru asociațiile și cluburile sportive din județ care au îndeplinit criteriile de eligibilitate prevăzute în regulament.

Consilierii județeni ai Clujului au aprobat, luni, proiectul de hotărâre privind nominalizarea pe beneficiari a sumei de 1.050.000 lei aprobată prin Hotărârea CJ Cluj nr. 20/2024 la Capitolul 67.02 Activități Sportive.

Astfel, peste 100 de asociații și cluburi sportive din județul Cluj vor primi sume de bani. Proiectul de hotărâre a fost aprobat în unanimitate de voturi.

Programele sportive de utilitate publică în cadrul cărora se pot finanţa proiecte din fonduri publice sunt: Promovarea sportului de performanţă şi Sportul pentru toţi. Scopul Programului promovarea sportului de performanţă constă în valorificarea aptitudinilor individuale într-un sistem organizat de selecție, pregătire și competiție care să asigure autodepășirea continua, realizarea de recorduri naționale și internaționale, precum și obținerea victoriei”, se arată în referatul de aprobare.

Sumele care vor fi virate beneficiarilor sunt cuprinse între 4.000 de lei și 100.000 de lei. Cele mai mari sume le vor primi următorii:

•  Clubul Sportiv Universitatea Cluj - 100.000 de lei.

• Asociația Club Sportiv U – BT Cluj - 100.000 de lei.

• Asociația Sportivă Fotbal Club Universitatea Cluj - 80.000 de lei.

• Academia de Fotbal Luceafărul Cluj - – 35.000 de lei.

• Clubul Sportiv Luceafărul Cluj – 35.000 de lei.

•  Asociația Club Sportiv „Academia de Fotbal Viitorul Cluj” - 30.000 de lei.

• F.C. Unirea Dej - 30.000 de lei.

LISTA întreagă cu entitățile pentru care sunt prevăzute finanțări din partea CJ Cluj poate fi consultată AICI.

Comenteaza