Consiliul Local, parte civilă în "dosarul transferurilor II" VIDEO

Consiliul Local, parte civilă în
Consilierii locali au votat pentru constituirea ca parte civilă a Consiliului Local Cluj-Napoca în dosarul "transferurilor II".

Consilierii locali au votat cu unanimitate, în calitate de acţionari minoritari la clubul de fotbal Universitatea Cluj pentru constituirea clubului ca parte civilă într-un viitor proces împotriva lui Florian Walter, Ioan Mărginean şi Dan Capră în dosarul transferurilor a 15 jucători, cu titlul gratuit, de la „U" la Petrolul.

UPDATE - adaugă declaraţia video a primarului Emil Boc. Click pe fotografie pentru imagini

"Propunem să ne constituim parte civilă, nu cunoaştem valoarea prejudiciului, trebuie făcută o expertiză în acest sens", a precizat în cadrul şedinţei de azi a Consiliului Local Cluj-Napoca liderul consilierilor PDL din cadrul forului, Radu Moisin, membru în Comisia Juridică a Primăriei.

Consiliul Local se va constitui parte civilă în limita procentului de acţiuni deţinut, de 0,5%, idee reiterată după încheierea şedinţei şi de primarul Emil Boc.

De asemenea consilierii au decis desemnarea lui Radu Constantea ca reprezentant al Consiliului Local în Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor (AGEA) de la Fotbal Club Universitatea Cluj, programată pe 2 septembrie, la sediul administratorului judiciar, din Bucureşti.

Citeşte şi Consiliul Local decide joi dacă se constituie parte civilă împotriva lui Walter, Mărgiinean şi Dan Capră.

 

Comenteaza