Continuă curățenia în Gruia. Campioana a anunțat despărțirea de doi jucători

Continuă curățenia în Gruia. Campioana a anunțat despărțirea de doi jucători
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația pregătită de Dan Petrescu a renunțat la doi dintre fotbaliștii care au evoluat mai puțin în ultimele luni.

După ce Adrian Gîdea a fost trimis în liga secundă, la Poli Timișoara, campioana a anunțat despărțirea de alți doi fotbaliști. Primul este Cătălin Itu, care a fost împrumutat tot în eșalonul secund, unde va evolua pentru una dintre candidatele la promovare, Poli Iași.

"Mult succes, Cătălin Itu!

Cluburile CFR 1907 Cluj și Politehnica Iași au ajuns la un acord privind împrumutul jucătorului Cătălin Itu până la finalul acestui sezon.

Itu a debutat la CFR în mai 2019, iar de atunci a bifat 61 de meciuri în tricoul echipei noastre. Pe această cale îi dorim multă baftă la noua sa echipă!", a transmis campioana.

De asemenea, tot sub formă de împrumutat a plecat și Sergiu Buș, care va continua în Superligă. Atacantul a ajuns la un acord cu cei de la Chindia Târgoviște, în tricoul cărora va evolua până la finalul sezonului.

"Mult succes, Sergiu Buș!

Cluburile CFR 1907 Cluj și Chindia Târgoviște au ajuns la un acord privind împrumutul jucătorului Sergiu Buș, până la finalul acestui sezon.

Buș a revenit în Gruia în ianuarie 2022 și a bifat 13 meciuri în tricoul echipei noastre! Pe această cale îi dorim multă baftă la noua sa echipă!", anunță CFR Cluj.

Comenteaza