Coşmar la München: CFR înscrie de patru ori, dar pierde cu Bayern. VEZI REZUMAT VIDEO

Coşmar la München: CFR înscrie de patru ori, dar pierde cu Bayern. VEZI REZUMAT VIDEO
CFR Cluj a pierdut partida cu Bayern după un meci nebun, în care “feroviarii” au înscris de patru ori, dar în două rânduri au făcut-o în propria poartă.

CFR Cluj nu a ieşit din zodia nenorocului nici aseară, la München. Pe “Allianz Arena”, clujenii au deschis scorul, dar şi-au marcat două autogoluri care i-au dărâmat şi le-au dat aripi nemţilor. Gomez a dus scorul la 3-1, dar Culio a marcat golul cu numărul patru al CFR-ului, pentru un rezultat mai aproape de adevărul din teren.

Fără Robben, Ribery şi Klose, Bayern München a rămas doar cu numele. Tricoul “alb-roşu” atârnă greu pe umerii tinerilor Ottl sau Kroos, iar bavarezii par umbra vicecampioanei Europei de anul trecut. CFR Cluj e echipa care nu are nimic de pierdut. “Feroviarii” joacă dezinvolt în debutul partidei de pe “Allianz Arena”, unde au în spate 1.000 de fani veniţi să-i susţină şi care domină, în multe rânduri, fondul sonor în faţa a peste 64.000 de nemţi. Bayern a început foarte apatic partida de aseară, în faţa CFR-ului. Nemţii s-au instalat în jumătatea adversă, dar n-au reuşit să-şi creeze nici măcar o ocazie. “Feroviarii” au văzut că se poate şi Piccolo a amuţit întregul stadion (22) când a trimis peste bară, din faţa porţii, după o centrare perfectă a lui De Zerbi. Faza a fost pusă pe “repeat” trei minute mai târziu, iar deznodământul a fost perfect pentru CFR. Cadu s-a înălţat frumos dintre doi adversari şi a concretizat în plasă centrarea italianului. “Feroviarii” erau pe cai mari şi aveau toate atuurile să vină din Germania cu un rezultat mare.

Soarta le-a jucat însă o festă dureroasă oamenilor lui Sorin Cârţu. La nici trei minute după ce a fost erou, Cadu a păşit spre infern, trimiţând în propria poartă o minge şutată anemic de Kroos. CFR nu s-a mai regăsit, nici Bayern n-a avut ocazii, dar scorul s-a făcut 2-1 pentru nemţi. Un corner banal şi încă o greşeală stupidă. De data asta, Cristi Panin a avut o execuţie extrem de ciudată şi şi-a învins propriul portar. Clujenii marcaseră de trei ori la München, dar Bayern era în avantaj, fără să-şi fi creat vreo ocazie. Pentru ca suferinţa să urce la extrem, Traore şi-a trecut în cont a treia sa bară în Champions League, după ce a scăpat singur cu Butt, chiar la ultima fază a primei reprize.

Alimentate cu încredere şi sub protecţia Zeiţei Fortuna, “panzerele” germane au ieşit mai determinate de la cabine. Culio (49) a avut o zvâncnire, dar Butt a ajuns mai repede la minge, iar Bayern a trecut la conducerea jocului. Germanii au combinat până în preajma careului advers, dar Piccolo şi Cadu au reuşit de fiecare dată să se opună în momentul şutului. Kroos (55) şi Badstuber (63) au ameninţat poarta lui Stăncioiu cu şuturi de la distanţă, portarul clujenilor respingând spectaculos mingea ultimului. Clujenii au replicat timid, prin Hora, dar şutul bun trimis de tânărul “internaţional” de tineret a fost agăţat în ultimul moment de Butt. Norocul a ţinut cu nemţii până la capăt, iar tot din şansă s-a născut şi golul trei. Cadu a încercat să degajeze o minge din propriul careu, Gomez s-a opus, iar balonul a intrat în plasă! Bayern a marcat de trei ori aseară, fără să aibă vreo şansă mare de a înscrie. “Feroviarii” nu au capotat, însă, iar Juan Culio, altădată erou la Roma, a dat lovitura şi pe “Allianz Arena” din München, reducând din diferenţă cu un şut în vinclu, din centrul careului, după pasa lui Panin.

Bavarezii au încercat să ţină de minge, dar oamenii lui Cârţu au atacat furibund. Cadu a terminat meciul în careul lui Butt, deposedat în ultimul moment de Timoşciuk. La fel ca la Roma, între CFR şi o mare victorie în Champions League au stat doar ghinionul şi neinspiraţia în faţa porţii.
Etichete
Comenteaza