Cristi Balaj, despre plecarea din Gruia a unui jucător important: "Şi-a făcut datoria. Mai devreme sau mai târziu, tot la CFR va reveni"

Cristi Balaj, despre plecarea din Gruia a unui jucător important: "Şi-a făcut datoria. Mai devreme sau mai târziu, tot la CFR va reveni"
| Foto: fanatik.ro

Cristi Balaj anunţă că plecarea de la CFR Cluj a unui jucător important este iminentă. Acesta ar urma să se despartă de echipa din Gruia şi să semneze în Golf. 

Preşedintele de la CFR Cluj, Cristi Balaj, a dezvăluit că Muhar a primit o ofertă din Orient şi nu va mai continua sub comanda lui Dan Petrescu. Balaj a recunoscut că ardelenii nu se pot opune dorinţei jucătorului de a pleca pe un salariu mai mare.

”Legat de Muhar, este concentrat pentru o eventuală plecare înţeleg. S-a căsătorit de curând şi este greu să refuzi o ofertă din zona arabă. Mai ales că el şi-a făcut datoria faţă de club şi e normal să ne gândim şi la el.

Din punctul meu de vedere, oriunde s-ar duce sunt convins că mai devreme sau mai târziu tot la CFR va reveni, pentru că s-a simţit foarte bine aici şi e apreciat. Şansele de a fi păstrat sunt mici”, a spus Cristi Balaj, informează orangesport.ro

În vârstă de 28 de ani, mijlocaşul croat de la CFR Cluj, Karlo Muhar, este cotat de Transfermarkt la 2.000.000 de euro.

Amintim că CFR Cluj a rămas fără golgheterul din sezonul trecut, Philip Otele (25 de ani), care s-a transferat în Emiratele Arabe Unite, la Al Wahda. La "pachet" cu Otele, CFR Cluj ar fi trebuit să-l vândă şi pe Karlo Muhar, însă transferul mijlocaşului a rămas în stand-by. 

Citeşte şi: Transferul lui Karlo Muhar a intrat în impas. Jucătorul a revenit alături de "feroviari"

Comenteaza