Cristi Balaj e noul președinte al campioanei: “Urmează să semnăm, ar trebui să fie o formalitate”

Cristi Balaj e noul președinte al campioanei: “Urmează să semnăm, ar trebui să fie o formalitate”
| Foto: digisport.ro

Fostul arbitru internațional a confirmat că urmează să devină oficial al formației din Gruia, după ce s-a înțeles cu patronul CFR-ului.

Campioana va avea un nou președinte în persoana lui Cristi Balaj. Fostul arbitru a confirmat negocierile și susține că este aproape de a prelua funcția de conducător al formației din Gruia.

“Urmează să semnăm, ar trebui să fie o formalitate. S-au discutat multe aspecte. (n.r. - cât au durat negocierile?) Pe parcursul unei zile, de la 10 dimineaţa pana la 16. S-a discutat despre proiecte, de ceeea ce există, cum văd eu lucrurile, ceea ce aş dori şi doar 10 minute de contract.

Am vorbit cu Dan Petrescu, îl apreciez, este un profesionist şi aşa cum spuneam de curând el nu este doar un antrenor căruia îi place să câştige.

Este mai mult de atât, este un antrenor care nu ştie să piardă. Din punctul meu de vedere reprezintă o calitate, pentru că face tot ceea ce depinde de el să motiveze, e preocupat de tacticizarea oricărui meci şi pentru el important este să câştige şi după aceea specacoul fotbalistic”, a declarat fostul arbitru pentru Prima TV.

Comenteaza