Cristi Bud a revenit la CFR Cluj

Cristi Bud a revenit la CFR Cluj
Atacantul Cristian Bud a revenit, după trei ani, la CFR Cluj, informează site-ul oficial al echipei de fotbal.

Transferul jucătorului a fost perfectat luni, fotbalistul născut la Baia Mare urmând să poarte tricoul cu numărul 26.

Bud a afirmat că a avut numeroase oferte din străinătate, însă a decis să se reîntoarcă la echipa clujeană, de care s-a ataşat sufleteşte. "Am ales CFR Cluj cu sufletul. Au avut niște momente foarte frumoase aici la Cluj și mi-au rămas în minte și în inimă. Deși, pot spune, am avut oferte și din Kazahstan, Polonia, Norvegia, Ungaria, dar când am fost contactat de club, am ales pe loc să vin aici și a fost o decizie extrem de bună, zic eu. Clujul este un oraș extrem de frumos și primitor, unde eu mă simt ca acasă", a declarat el într-un interviu acordat site-ului CFR Cluj. 

El a precizat că a urmărit traseul echipei şi în perioada în care a evoluat la Milsami Orhei, în Republica Moldova, şi a susţinut că îşi doreşte să contribuie la readucerea clubului în top. 

"Îmi propun să joc! Vreau să joc cât mai mult și să ajut echipa să își îndeplinească obiectivele fixate de către club. Am urmărit meciurile echipei, nu toate, dar majoritatea, cât timp eram în Republica Moldova. De când am plecat am urmărit meciurile când am avut posibilitatea și mi-a plăcut că este aici o echipă tânără, o echipă bună, un antrenor foarte bun, iar eu, în condițiile acestea, sunt sigur că se poate face performanță. Îmi doresc ca împreună să realizăm lucruri mari, să readucem CFR-ul sus în top!", a mai afirmat Bud. 

Atacantul a evoluat până în prezent la cluburile Liberty Salonta, Gaz Metan Mediaș, FC Bihor Oradea, CFR Cluj, Debrecen, Pandurii Târgu Jiu și Milsami Orhei.

Comenteaza