Cristi Manea: "Pe unde mă duc eu ridic câte un trofeu" / Mesaj pentru Naţionala României

Cristi Manea: "Pe unde mă duc eu ridic câte un trofeu" / Mesaj pentru Naţionala României
| Foto: captura video - YouTube FC Rapid 1923

Fostul jucător al CFR-ului, Cristi Manea, care a plecat liber de contract din Gruia, a ales o echipă rivală din Superliga şi va lupta împotriva foştilor coechipieri pentru titlul de campioană a României.  

Rapidistul Cristi Manea a acordat recent un interviu în care a declarat că are obiceiul să ridice trofee la cluburile la care joacă. După 5 trofee cu CFR Cluj, Cristi Manea speră să îl ridice pe al 6-lea cu Rapid Bucureşti. În interviul acordat pentru FC Rapid 1923 acesta aminteşte că se va integra mai uşor la noua sa echipă şi datorită faptului că are foşti colegi de la CFR Cluj în echipa alb-vişinie din capitală, cum ar fi Claudiu Petrila, care i-a fost coleg în Gruia. 

Cristi Manea va trăi cu sufletul la gură meciul din optimi al Naţionalei, mai ales că a fost convocat la echipă atunci când s-au jucat meciurile de calificare, jucând jumătate din meciuri, apoi suferind o accidentare în urma căreia a stat o perioadă pe bancă inclusiv la club. 

"Sunt mândru de ei (naţionala României - n. red.) că au reuşit să se califice mai departe şi le doresc să se oprească cât mai sus", le transmite Cristi Manea foştilor colegi de la Naţională. Fundașul dreapta a strâns 25 de meciuri pentru echipa națională a României, reușind și inclusiv două goluri.

"Dacă dai 100%, la un moment dat în viaţă ţi se întoarce", spune Manea, care mărturiseşte că familia este pe locul 1 în viaţă în ceea ce priveşte valorile. Acesta a mărturisit că doreşte să muncească cu multă seriozitate oriunde ar juca şi va da tot ce poate pe teren de fiecare dată mai ales pentru a le asigura un viitor fetelor sale.

Rămas liber de contract după o perioadă îndelungată alături de "feroviari", Cristi Manea spera la un transfer în străinătate, însă în cele din urmă a ales o destinație surprinzătoare, Rapid București. Se pare că trupa din capitală a făcut eforturi serioase pentru a-l convinge pe Manea să se alăture proiectului și i-au oferit un salariu consistent

Comenteaza