Cristi Manea, șanse infime să mai prindă EURO 2024. Ce s-a întâmplat în ultimul meci al CFR-ului

Cristi Manea, șanse infime să mai prindă EURO 2024. Ce s-a întâmplat în ultimul meci al CFR-ului
| Foto: sursa: Sport Pictures - https://www.digisport.ro/

Cristi Manea se află la final de contract cu CFR Cluj, iar dorința sa de a pleca de la club nu a rămas un secret.

Fundașul Cristi Manea a sosit pentru prima dată la CFR  Cluj în 2017, sub formă de împrumut, de la Apollon Limassol. Chiar dacă în 2019 a activat pentru o scurtă perioadă la FCSB, Manea s-a alăturat definitiv "feroviarilor" în 2020. Alături de echipa clujeană, fundașul a câștigat 5 titluri în Superligă și două Supercupe ale României.

Deși echipa sa a devenit vicecampioană în Superliga, la ultima partidă Cristi Manea a fost rezervă. Fundașul dreapta de la CFR Cluj, a fost lăsat pe bancă de Dan Petrescu în meciul cu Farul, din ultima etapă de play-off.

Petrescu l-a ales în locul lui Manea pe Vasile Mogoș, care acum devine favorit să fie convocat la EURO 2024, chiar în detrimentul coechipierului său de la CFR Cluj, Cristi Manea. De fapt Manea nu a mai fost deloc trimis în primul 11 de la revenirea lui Dan Petrescu în Gruia. Acesta a fost titular ultima dată chiar la meciul trecut cu Farul, 1-5 în etapa #5 din play-off, scrie gsp.ro

La ultima acțiune a naționalei, din martie, Mogoș și Manea au fost convocați la națională pentru a fi observați de Edi Iordănescu. Selecționerul îl va alege pe unul dintre ei, celălalt fundaș dreapta care va fi la EURO e Andrei Rațiu. Manea și Mogoș au fost titulari cu Irlanda de Nord, primul în stânga, al doilea în dreapta, postul de bază.

Manea știa că e testat și că meciurile din acest final de sezon vor fi decisive în privința șanselor de a prinde EURO. El i-a și transmis lui Petrescu că vrea să fie titular la CFR Cluj pentru a avea șanse mai mari să fie convocat la națională. ”Eu nu pot să fac echipa după ce își dorește unul sau altul", a declarat însă Dan Petrescu referitor la discuţia purtată cu Cristi Manea

Comenteaza