Cristiano Ronaldo se apucă de fitness

Cristiano Ronaldo se apucă de fitness
Celebrul fotbalist a anunţat că a decis să se lanseze în lumea fitness-ului, prin deschiderea mai multor săli, alături de o companie americană.

Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare chiar de atacantul echipei Real Madrid. "Sunt foarte încântat că mă voi lansa în această incredibilă aventură CR7 Fitness Club, alături de Crunch Fitness. Vom putea oferi un nivel excelent de sănătate și de fitness pentru toată lumea, la un preț rezonabil, iar participanții vor putea avea aceeași formă fizică precum am eu", a precizat jucătorul.

Ronaldo, unul dintre cei mai bine plătiți sportivi ai planetei, a investit recent în industria hotelieră, inaugurând al doilea său hotel de lux, în luna octombrie la Lisabona, relatează Agerpres.

Jucătorul de 31 ani, campion al Europei cu echipa Portugaliei în vară și câștigător al Campionatului Mondial al cluburilor cu Real Madrid, duminică, în Japonia, s-a lansat de mai mult timp în lumea afacerilor, investind pe piața modei, având propria marcă de încălțăminte, lenjerie și cămăși.

 

 

Comenteaza