Cristina Neagu, desemnată din nou cea mai bună handbalistă din lume. Românca a stabilit un record

Cristina Neagu, desemnată din nou cea mai bună handbalistă din lume. Românca a stabilit un record
| Foto: foto facebook.com/FRH-Federația-Română-de-Handbal-Official

Liderul naționalei de handbal a câștigat distincția pentru a patra oară în carieră și a devenit prima jucătoare din istorie care reușește această performanță.

Deși se află în faza de recuperare, după accidentarea suferită la Campionatul European, peformanțele interului stânga din anul precedent nu au trecut neobservate. Românca a cucerit titlul, Cupa României și medalia de bronz în Champions League cu CSM București. În plus, la turneul final continental de la finalul lui 2018, Neagu a devenit cea mai bună marcatoare din istoria Campionatelor Europene și a condus România spre un loc patru.

Cea mai bună jucătoare a lumii a ținut să mulțumească tuturor celor care au susținut-o. “Sunt foarte fericită. Le mulțumesc oamenilor că sunt alături de mine și că m-au votat. Acest lucru contează foarte mult pentru mine, mai ales că sunt într-o perioada de recuperare după accidentare. Am toate motivele să trag și mai tare și să revin mai puternică. Sunt foarte fericită, vreau să le mulțumesc tuturor fanilor mei și iubitorilor de handbal că mi-au oferit o motivație în plus”, a spus Neagu, pentru site-ul oficial al CSM București.

Românca a mai câștigat trofeul în 2010, 2015 și 2016 și a devenit astfel, prima jucătoare din istorie care câștigă distincția de patru ori. La masculin, danezul Mikkel Hansen a fost desemnat cel mai bun jucător al lumii.

Comenteaza