Criză de nervi în Gruia marca Dan Petrescu

Criză de nervi în Gruia marca Dan Petrescu
| Foto: Foto: Captură Digi Sport

Finalul partidei dintre CFR Cluj și Farul, 1-2, a adus momente de tensiune între Dan Petrescu și jucătorii lui Gică Hagi, dar și cu Burcă, cel care a luat un cartonaș roșu.

Trupa lui Dan Petrescu ocupă locul 3 în clasamentul Superligii după ce Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu, 0-1, cu Sepsi. Duminică seara, pe terenul din Gruia, CFR Cluj a pierdut meciul cu noua campioană, Farul Constanța, scor 1-2, iar antrenorul ardelenilor a fost un pachet de nervi și a răbufnit atât la pauza dintre reprize, cât și la finalul meciului.

După fluierul final, Petrescu s-a luat până și de jucătorii celor de la Farul. Reproșurile tehnicianului pentru elevii lui Gică Hagi au continuat preț de câteva zeci de secunde. Petrescu a avut apoi un scurt conflict și cu Andrei Burcă, cel care a primit cartonașul roșu pentru proteste și care va rata, astfel, finala cu U Craiova 1948. 

La un moment dat, după un schimb de replici scurt cu Petrescu, "Regele" a fost surprins zâmbind ironic. "Fotbalul, întotdeauna, când câștigi, aduce bucurie și respect. CFR a câștigat 5 ani și a fost fericită 5 ani. Anul ăsta suntem noi cei mai buni și cei fericiți. E clar că Dan, la mentalitatea pe care o are, e supărat. Dar sunt supărările lui, îl înțeleg. Acesta e sportul, întotdeauna unul e fericit și altul dezamăgit", a declarat Gică Hagi după meci.

Conducerea CFR-ului a reacționat rapid după scandalul de la finalul partidei cu Farul. ”Dan Petrescu a trăit meciul, fiind final de campionat, peste 61 de partide jucate, a trăit la intensitate mult mai mare față de adversari. Probabil de aici apare această stare fizică precară a lui (n.r. antrenorul CFR-ului nu s-a prezentat la flash-interviu pe fondul unei stări de rău)", a transmis Cristi Balaj, citat de digisport.ro

Comenteaza