CS "U" Cluj a deschis un magazin la Cluj Arena

CS
Clubul Sportiv Universitatea Cluj va vinde produse cu însemnele clubului la noul spa?iu amenajat.

Suporterii Universitatii Cluj vor avea acum un loc de unde pot achizitiona produse cu însemnele clubului. Noul magazin al Clubului Sportiv se afla situat lânga casa de bilete a Cluj Arena.

La deschiderea magazinului a fost prezent si Presedintele clubului, Ovidiu Vasu, care s-a aratat încântat de inaugurare si a mentionat ca amplasarea acestuia în zona celor doua mari arene clujene - Cluj Arena si Sala Polivalenta - ajuta.

Magazinul va vinde o gama de produse ce se întinde de la tricouri, fulare si sepci pâna stick-uri USB, brelocuri sau mingi.

Administratorul magazinului a mentionat ca acesta se vrea a fi unul de hobby si ca produse noi vor fi aduse în viitor în functie de cererile clientilor. Acestia pot veni cu sugestii si în masura in care e posibil, magazinul le va pune la dispozitie in scurt timp.

„Dorim sa diversificam mereu gama de produse si sa aducem idei noi si produse noi,” a spus acesta.

Orele de functionare ale magazinului nu au fost înca decise, dar cel mai probabil, acesta va fi deschis cel mai mult în weekend-uri si dupa-masa, spre seara. O alternativa în mediul online a magazinului este planuita pentru viitorul apropiat.

La deschidere s-au ciocnit pahare de sampanie si s-au împartit baloane trecatorilor.

Comenteaza