Cu anonimi pe bancă, CFR a remizat la Piatra Neamţ

Cu anonimi pe bancă, CFR a remizat la Piatra Neamţ
CFR a reușit să păstreze scorul de 0-0 contra Ceahlăului, după ce a jucat 70 de minute în 10 jucători.

La fel ca Universitatea, CFR a avut în prima etapă a returului un fundaş eliminat devreme. Veres a luat la Piatra Neamţ cartonaşul roşu în minutul 20, chiar mai devreme decât olandezul din defensiva alb-negrilor, Gravenberch, în partida de duminincă de pe Cluj Arena cu ASA, trimis la cabine în minutul 21. Spre deosebire însă de "U", CFR a rezistat însă fără să primească vreun gol, ba chiar a avut şansa de a obţine victoria.

Cele mai importante ocazii ale meciului le-au avut Tade, în minutul 17, și Ene, în minutul 35, care a șutat de la 11 metri, dar Jovic respinge în corner.

A doua repriză, tot CFR a creat probleme la poarta adversă. Jazvic a pătruns vijelios, dar mingea trimisă de el de la marginea careului a nimerit direct în brațele lui Jovic.

Singura ocazie a nemțenilor a venit din partea lui Chitoşcă; acesta a încercat un șut pe poartă de la 16 metri, apărat de Amadio.

Eugen Trică a efectuat o singură schimbare. Păun i-a luat locul lui Jakolis pe final de meci, la trecerea timpului. Pe banca de rezerve s-au aflat jucători de care nici fanii lui CFR nu au auzit: Cubleşan, Petruş, Pîrv şi Kereki, aduşi să umple raportul de joc al unei echipe care se confruntă cu mari probleme de lot.

"Orice punct e important. Azi am pierdut două puncte, ţinând cont de ocaziile pe care le-am văzut. Am avut trei ocazii clare. Avem un moral bun, mai ales că am jucat 75 de minute în zece oameni. Voi aduce doi juniori la următorul meci. Am 13 jucători pe care mă pot baza în lot, fără juniori", a spus Eugen Trică pentru Dolce Sport.

CFR, care are 11 puncte şi rămâne codaşa Ligii I, va întâlni etapa următoare, în Gruia, pe Pandurii Târgu Jiu.

Ceahlăul - CFR 0-0
Ceahlăul Piatra Neamţ: Jovic - Markovic, Ichim, Buden, Kneif - Tăbăcariu, Gheorghiu (67 Aldea) - Popadiuc (58 Chitoşcă), Ştefănescu, Margină - Cîrjan (76 Sialmas). Antrenor: Ze Maria.

CFR Cluj: Amadio - Veres, Larie, Ene, Camora - Muniru, Carp - Deac, Jakolis (89 Păun), Jazvic - Tade. Antrenor: Eugen Trică.

Arbitri: Marcel Bîrsan
Eliminare: Veres 19

 

Contractele se renegociază

Costea nu a făcut deplasarea la Piatra Neamţ, iar motivul ţine de o decizie a administratorului judiciar Răzvan Zăvăleanu. Acesta a început de vineri negocierile cu jucătorii din lot pentru reducerea salariilor. Primii convocaţi la discuţii au fost Mihai Mincă şi Florin Costea, cărora li s-a propus micşorarea contractelor cu 40-50 la sută. Mincă nu a dat un răspuns clar, în timp ce Costea a refuzat, fiind şi scos, din acest motiv, din lotul pentru meciul de la Piatra Neamţ.

 

Comenteaza