Cu cine joacă "U" Jolidon în sferturile Cupei EHF

Cu cine joacă
"U" Jolidon şi-a aflat adversara din sferturile Cupei EHF.

"U" Jolidon va juca împotriva Fehervar KC pentru un loc în semifinalele competiţiei; Fehervar KC este câştigătoarea Cupei EHF din 2005.

"Este o echipă puternică care are în lot jucătoare cu experiență, care au trecut pe la Gyor", spune antrenorul Horaţiu Paşca, pentru u-cluj.ro. "Cred că șansele sunt de 60%-40% în favoarea echipei maghiare, însă meciul se va juca în dublă manșă".

Dacă va cele două meciuri, echipa din Cluj va întâlni în semifinalele Cupei EHF câștigătoarea dintre Dinamo Volgograd, campioana Rusiei și Esbjerg din Danemarca.

Manşa tur va avea loc la Cluj în 1-2 martie, returul urmând să se dispute o săptămână mai târziu în Ungaria.

De asemenea, la tragerea la sorţi de marţi au fost decise şi "împerecherile" din semifinale, programate în 5-6 aprilie (turul), respectiv 12-13 aprilie (returul).

Astfel, câştigătoarea din dubla manşă dintre "U" Jolidon Cluj şi Fehervar KC va juca în compania învingatoarei din confruntarea Dinamo Volgograd (Rusia) şi Team Esbjerg (Danemarca).

"U" Jolidon Cluj s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei EHF după ce a eliminat în faza optimilor formaţia turcă Cankaya Anka Spor, cu scorul general de 66-45, având dublă victorie.

"U" Jolidon Cluj este singura echipă feminină din România care mai evoluează în cupele europene în acest sezon.

Echipele calificate în sferturile Cupei EHF

Kobenhavn Handbold (Danemarca)
Team Esbjerg (Danemarca)
TSV Bayer 04 Leverkusen (Germania)
Fehérvár KC (Ungaria)
U Jolidon Cluj (România)
Astrakhanochka (Rusia)
Dinamo Volgograd (Rusia)
Lada (Rusia)

 

Etichete
Comenteaza