Cu o rejucare toţi suntem datori!

Cu o rejucare toţi suntem datori!
Până la urmă se rejoacă.

În luarea deciziei, Comisia de Disciplină a avut de ales între a judeca după raportul arbitrului (asta însemna ca ambele echipe să piardă cu 0-3, deşi evenimentele nu o impuneau) sau după cele ale observatorilor, care au menţionat că securitatea acestui meci nu a fost pusă în pericol. Este, probabil, o decizie înţeleaptă, atâta timp cât părerea unanimă a fost că Alexandru Tudor s-a pripit atunci când a suspendat partida.

Nu discut justeţea celorlalte sancţiuni şi nici aberanta cerere a doctorului, care îşi dorea un derbi fără spectatori pentru ca echipa lui să se simtă ca acasă. Constat doar că se va întâmpla ceva ce nimeni nu credea posibil. Bornescu şi Cadu vor fi din nou faţă în faţă! Sper ca fiecare să fi învăţat ceva din lecţia primită şi să demonstreze acum că între jucători supremaţia se consumă exclusiv pe teren. Doar aşa îşi pot dezlipi fiecare etichetele lipite anapoda, unul că este "scăpat după tratament", iar altul "mercenar analfabet ce insultă tribuna de autohtoni".

Comisia a şters cu buretele peste tot ce a fost rău la prima încercare. A pus semnul "egal" între cauză şi efect, între provocare şi bătaie, lăsând fotbalul să stabilească numele campioanei.

 

 

Comenteaza