Cu Tadé revenit la echipă, CFR s-a clasat pe locul 3 la Istria Winter Cup

Cu Tadé revenit la echipă, CFR s-a clasat pe locul 3 la Istria Winter Cup
“Feroviarii” au câștigat finala mică a turneului din Croația, acolo unde s-au bazat și pe serviciile golgheterului Grégory Tadé.

Duminică, CFR a trecut cu 3-1 de Novi Pazar. Rusmir a marcat în proprie poartă în minutul 23, Tadé a înscris și el (35), ultima reușită a formației clujene fiind semnată de Păun (51).

Prezența francezului la turneul din Croația a fost o surpriză pentru toată lumea. După ce s-a adresat FIFA pentru a deveni liber de contract, din cauza restanțelor salariale pe care CFR le are către el, Tadé a fost dorit de Evian și Sivasspor, însă variantele au picat.

Atacantul care a înscris 10 goluri în turul campionatului ar fi fost somat de președintele Iuliu Mureșan să revină la CFR, scrie Prosport, în ediția electronică.

"E sfătuit prost de impresari sau avocaţi. Până când o comisie îl declară liber, e jucătorul CFR-ului", declara șeful din Gruia, într-una dintre puținele sale apariții în presă. Francezul a înscris un gol și în partida cu HSK Zrinjski, câștigătoarea turneului.

Petrucci a plecat în Ungaria

CFR l-a recâștigat pe Tadé, dar l-a pierdut pe Davide Petrucci. Mijlocașul italian a bătut palma cu Szombathelyi Haladás, penultima clasată în prima ligă din Ungaria.

Rezultatele "feroviarilor" în Croația

CFR - Gyirmót 2-3
CFR - NK Novigrad 4-1
HŠK Zrinjski - CFR 0-1
Novi Pazar - CFR 1-3

Echipa aliniată de Trică în finala mică:

Amadio (Vâtcă, 46) - Lopes, Tânc (Ene, 46), Larie (Horvath, 46), Camora - Muniru, Nascimento - Chanturia (Veres, 46), Jazvic (Carter, 46), Costea (Firțulescu, 46) - Tade (Păun, 46)

 

Comenteaza