Culturiştii concurează la Cluj

Culturiştii concurează la Cluj
Campionatele Naţionale de seniori și senioare, la Culturism, Bikini Fitness şi Woman Physique vor avea loc la Cluj Napoca la Casa de Cultură a Studenţilor pe 28 septembrie, de la ora 10:00.


 

Competiţia se desfăşoară la Cluj cu prilejul împlinii a 95 de ani de existenţă a Clubului Sportiv Universitatea şi este organizată de Federaţia Română de Culturism şi Fitness, în parteneriat cu clubul "studenţilor"

"Mă bucur nespus că această ediţie a Campionatelor Naţionale de Culturism şi Fitness se va desfăşura la Cluj, punctând astfel cei 95 de ani de existenţă a clubului universitar. Țin să le multumesc în mod special organizatorilor, care au făcut eforturi considerabile pentru organizarea acestui concurs, şi am toată încrederea în ei.

Sper ca evenimentul de duminică va reuşi să promoveze acest sport cât mai bine şi să atragă în sălile de culturism cât mai mulți tineri”, a spus președintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, Gabriel Toncean.

La acest concurs vor fi prezenţi cei mai buni 96 de sportivi din partea a 34 de cluburi, precum şi sportivi medaliaţi la competiţuiile internaţionale.

Intrarea spectatorilor este liberă.

Comenteaza