Cum a fost pentru Vasile Mogoș experiența de la EURO 2024: "Cine nu ar vrea să trăiască o astfel de vară?"

Cum a fost pentru Vasile Mogoș experiența de la EURO 2024: "Cine nu ar vrea să trăiască o astfel de vară?"
| Foto: uefa.com

Fundașul de la CFR Cluj a participat alături de echipa națională a României la turneul final din Germania.

Ajuns la 31 de ani, Vasile Mogoș și-a petrecut cea mai mare parte a vieții și a carierei în Italia, acolo unde a jucat doar în ligile inferioare. În vara lui 2023 ajungea la Cluj, iar un an mai târziu a avut ocazia de a juca pentru România la EURO 2024.

Fundașul este în continuare vrăjit de ceea ce a trăit în Germania pe parcursul turneului final și speră ca și alții să îi urmee exemplul și să reușească să evolueze pentru echipa națională la o competiție importantă.

"Cine nu ar vrea să trăiască o astfel de vară? Aș vrea să fie și vara viitoare la fel. A fost cea mai mare mândrie pentru mine. Cred că dacă ești norocos ți se întâmplă o dată în viață.

Eu voi mulțumi toată viața echipei naționale și românilor care au fost acolo. Cred că trebuie să fiu un exemplu pentru cei tineri, ca să ajungă și ei unde am fost eu", a declarat fundașul.

Rezervă neutilizată în meciurile din grupe, Vasile Mogoș a fost titular în optimile de finală, contra Olandei, însă a fost nevoit să părăsescă terenul după doar 38 de minute din cauza unei intrări dure a lui Denzel Dumfries.

Comenteaza