Cum a justificat Dan Petrescu înjurăturile "ca la uşa cortului" şi criza de nervi din partida pierdută în Gruia

Cum a justificat Dan Petrescu înjurăturile "ca la uşa cortului" şi criza de nervi din partida pierdută în Gruia
| Foto: https://www.digisport.ro/ Captura video

CFR Cluj a fost învinsă pe teren propriu de Universitatea Craiova, scor 0-2, în runda cu numărul 3 din SuperLigă. La flash-interviu, Dan Petrescu, antrenorul din Gruia, a vorbit despre joc, dar și despre conflictul pe care l-a avut cu arbitrul Bîrsan. 

Dan Petrescu a făcut duminică seara o criză de nervi și, pe drumul spre vestiare, l-a înjurat ”ca la ușa cortului” pe centralul Marcel Bîrsan după partida CFR Cluj - Universitatea Craiova. „Bursucul” a cedat nervos la pauza partidei, după ce un jucător de-ai săi a fost eliminat.

Tehnicianul CFR-ului a dezvăluit ce i-a transmis ”cavalerului fluierului” la finalul meciului pierdut pe teren priopriu de CFR Cluj. Universitatea Craiova a urcat după partida de duminică pe locul 1 în SuperLiga României, cu 7 pucte. 

”În prima repriză am jucat foarte bine, ținând cont că am schimbat 10 jucători. A venit acel cartonaș roșu care a schimbat tot meciul. Primul galben inexistent, al doilea putea să dea și galben și roșu. Dar având în vedere că nu a vrut, era de ajuns un galben.

Cu 3 zile înainte de meci, am întrebat cine ne arbitrează, dar știam dinainte. Nu înțeleg de ce cu Universitatea Craiova e delegat mereu același arbitru. De aia am avut acea reacție, nervii. Nu se poate să ne arbitreze același arbitru de 7 ani, când jucăm cu Craiova.

Normal că te influențează dacă joci 11 la 10. Pe final, norocul n-a fost de partea noastră, am avut și bară, și ocazii. Sunt mulțumit de jucători, de atitudinea lor. Am avut o reacție nervoasă la pauză, nu trebuia. La final am încercat să-i liniștesc pe băieți.

Au mai luat galbene, i-am zis (n.r.- arbitrului): `De ce mai stai să dai galbene? Du-te, te rog, înăuntru, lasă-ne să fim supărați`. Mă afectează orice înfrângere, e normal. Presiunea e mare. Ar fi fost altfel dacă dădeam gol pe final și nu primeam pe contraatac. Am pierdut un meci, dar am câștigat o echipă”, a declarat Dan Petrescu, citat de digisport.ro.

Comenteaza