Video Cum a primit Răzvan Sava vestea primei convocări la echipa națională. Portarul a dezvăluit discuția cu selecționerul

Cum a primit Răzvan Sava vestea primei convocări la echipa națională. Portarul a dezvăluit discuția cu selecționerul
| Foto: facebook.com/cfr1907

Tânărul jucător al CFR-ului a fost inclus de Edi Iordănescu în lotul preliminar al României pentru EURO 2024.

Titular incontestabil atât la club, cât și la reprezentativa de tineret, Răzvan Sava a fost convocat în premieră la echipa națională a României. Portarul în vârstă de 21 de ani face parte din lotul preliminar pentru EURO 2024, după ce a impresionat în sezonul trecut.

Sava a povestit cum a trăit momentul în care a aflat că face parte din planurile lui Edi Iordănescu, dar și mesajul care i-a fost transmis de către selecționer după ce a ajuns în cantonamentul naționalei.

"Este o mândrie să fiu aici. Este visul meu din copilărie, nu mă așteptam să fiu aici în acest moment. Prima dată i-am pus bunicii și apoi am sunat părinții să le spun despre convocare. Am fost în al nouălea cer. Selecționerul mi-a spus că avem toată susținerea lui, trebuie să ne antrenăm 110% și trebuie să dăm totul pentru România.

Prima mea convocare la juniori a fost la un meci contra Moldovei, a fost o experiență plăcută și atunci mi-am dat seama că trebuie să dau totul pentru a ajunge la echipa națională.

Există o concurență benefică, ce ne ajută pe toți portarii prezenți la lot. Eu îmi doresc să muncesc și mai mult și să ajung la un nivel cât mai înalt. Ca portar, eu trebuie să învăț din greșelile altora", a spus tânărul goalkeeper pentru FRF.

În stagiunea precedentă, Răzvan Sava a jucat în 45 de partide pentru CFR Cluj, iar în 12 nu a încasat vreun gol.

Comenteaza