Cum a reacţionat patronul Ioan Varga după eșecul CFR-ului cu ”U” Cluj

Cum a reacţionat patronul Ioan Varga după eșecul CFR-ului cu ”U” Cluj
| Foto: colaj ZIUA de CLUJ / sursa foto - https://www.playsport.ro/, https://www.facebook.com/cfr1907

Chiar dacă Adi Păun a deschis tabela derby-ului oraşului cu un gol spectaculos, "feroviarii" au pierdut partida cu 2-3 în faţa unei galerii a "şepcilor roşii" care a fost la înălţimea prestaţiei jucătorilor Universităţii.  

În mod surprinzător, Ioan Varga, patronul lui CFR Cluj, a transmis duminică seara că nu e neapărat deranjat de eșec, întrucât, în această perioadă, prioritatea este reprezentată de meciurile din preliminariile Conference League.

”În seara asta am jucat cu echipa a doua. Prioritatea noastră este Europa în momentul de față, ne concentrăm pe acest obiectiv. Asta este, am pierdut un meci, rivalii noștri sunt fericiți acum, dar la finalul campionatului sunt sigur că CFR va fi din nou campioană.

Am făcut un gest pentru orașul Cluj, dar și pentru prietenul meu, Radu Constantea, deoarece am fost de acord ca meciul să se joace pe stadionul nostru și nu la Mediaș. Tatăl domnului Constantea a avut un rol foarte important în viața mea, a salvat-o pe mama mea într-un moment dificil. Aveam datoria morală de a-i mulțumi astfel”, a declarat Ioan Varga, pentru Digi Sport.

Amintim că potrivit programului inițial, ”U” Cluj trebuia să fie gazdă ieri seară, dar nu putea organiza partida decât în afara orașului, întrucât Cluj Arena este ocupată pentru pregătirile festivalului Untold. În cele din urmă, după acceptul vicecampioanei, s-a ajuns la varianta în care meciurile cu CFR au fost inversate, turul în Gruia, returul pe Cluj Arena.

CITEŞTE ŞI: Derby nebun în Gruia. Universitatea a câștigat după 10 ani în casa rivalei CFR

Comenteaza