Cum a trăit Berto primul gol în alb și negru. Noul "student" are planuri mari la Cluj

Cum a trăit Berto primul gol în alb și negru. Noul "student" are planuri mari la Cluj
| Foto: FC Universitatea Cluj

Jucătorul în vârstă de 28 de ani a marcat la primul său meci ca titular în Superligă.

Sosit la Cluj din Portugalia, Berto și-a intrat greu în ritm, însă a răsplătit încrederea lui Ioan Ovidiu Sabău cu un gol marcat în poarta Rapidului. Fotbalistul crescut de Benfica se declară entuziasmat de reușita din Giulești și anunță că alături de fani, jucătorii Universității Cluj pot obține rezultate importante în actualul sezon.

"E un sentiment extraordinar să marchez primul gol pentru U Cluj. Dar e vorba de munca de echipă. Dacă vom fi uniți și vom păstra acest joc de fiecare dată, vom fi pe calea cea bună. Nu a fost ușor, pentru că am fost titular pentru prima dată, dar m-am simțit bine. Colegii mi-au oferit încredere pe teren și sunt foarte fericit pentru mine și pentru echipă.

Toată lumea s-a bucurat pentru mine pentru că am marcat primul gol, dar, cum am zis, importantă este munca de echipă. Sunt fericit, dar și mai fericit pentru că am obținut cele trei puncte. Avem nouă meciuri fără înfrângere. Avem un meci cu Craiova. Trebuie să continuăm la fel și acum ne concentrăm la următorul joc. E cel mai important.

Cu siguranță (vor mai urma goluri-n.n.), dar cel mai important este să îmi fac treaba pe teren. Să încerc să ajut echipa și să fac suporterii fericiți, pentru că acești suporteri sunt extraordinari. Au venit de la Cluj la București pentru a fi alaturi de echipă. Acesta e drumul cel bun și trebuie să menținem asta, să fim uniți și să jucăm cu bucurie.

Așa cu siguranță la final vom fi fericiți. De asemenea, vreau să le vorbesc suporterilor. Susținerea a fost extraordinară, din primul până în ultimul minut. Dacă ne vom menține așa, cu siguranță vom fi fericiți la finalul campionatului", a declarat jucătorul.

De la sosirea sa la Cluj-Napoca, Berto a strâns 3 apariții, totalizând la 160 de minute în Superligă și Cupa României.

Comenteaza