Cum a trăit Emmanuel Yeboah primele meciuri pentru naționala Ghanei: "A fost un sentiment incredibil"

Cum a trăit Emmanuel Yeboah primele meciuri pentru naționala Ghanei: "A fost un sentiment incredibil"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Atacantul campioanei CFR Cluj a fost convocat în premieră de selecționata U23, alături de care s-a calificat la Cupa Africii pe Națiuni.

Chiar dacă nu a impresionat în ultima vreme în tricoul formației din Gruia, Emmanuel Yeboah a primit o convocare la naționala U23 a Ghanei.

Jucătorul în vârstă de 20 de ani este în culmea fericirii după ce a evoluat în ambele jocuri cu Algeria, care au asigurat calificarea echipei sale la Cupa Africii pe Națiuni U23.

"A fost un sentiment incredibil să pot contribui la rezultatul favorabil cu Algeria. Mi-am dorit întotdeauna să îmbrac tricoul echipei naționale, iar momentul în care am primit convocare mi-a adus o bucurie imensă. Când am intrat pe teren a fost cu adevărat un moment special.

Sunt întotdeauna pregătit să ajut și să îndeplinesc cerințele antrenorului. Sunt recunoscător că mi-a oferit oportunitatea de a-mi reprezenta țara. Suntem o echipă puternică, talentată și sunt încântat de acest lucru", a spus Yeboah pentru ghanasoccernet.com.

Jucătorul ofensiv al formației din Gruia a strâns 39 de apariții în toate competițiile, în actualul sezon, reușind să marcheze de 3 ori și să ofere 3 pase decisive.

Comenteaza