Cum a văzut președintele campioanei derby-ul cu FCSB: "Cel mai bun jucător al lor a fost portarul"

Cum a văzut președintele campioanei derby-ul cu FCSB: "Cel mai bun jucător al lor a fost portarul"
| Foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj s-a impus la limită, scor 1-0, în jocul restant din etapa a 9-a și a egalat la puncte liderul Farul Constanța.

Deși nu a impresionat, campioana a reușit să câștige derby-ul cu FCSB, unicul gol fiind înscris în urma unei faze fixe. Președintele clubului din Gruia, Cristi Balaj, consideră că "feroviarii" au făcut un meci bun, Andrei Vlad fiind singurul jucător din tabăra adversă care s-a remarcat.

"Greu, puteau să câștige și ei, au avut câteva ocazii, nu a fost neapărat un meci spectaculos. Noi am văzut diferit decât voi, cel mai bun jucător al lor a fost portarul, care a avut câteva intervenții foarte bune.

În rest, a fost așa cum ne-am așteptat. Pe noi ne interesează să nu primim gol și, dacă se poate, să înscriem cel puțin unul. Am spus că se joacă în continuare campionatul, e diferit de celelalte campionate, avem mai multe echipe care se bat la titlu, unele echipe cu lotul pe care îl au, alții cu investiții.

Noi suntem profesioniști, tratăm cu aceeași seriozitate orice adversar, nu pot să spun că nu ne e frică de niciun adversar, așa cum am mai auzit că spun unii, că le e frică de meciul cu Chindia, dar nu cu CFR.

În primul rând, câștigi un campionat cu echipele mai slabe, nu cu cele mari. Nu ai voie să pierzi cu aceste echipe", a spus Cristi Balaj la Digisport.

Comenteaza