Cum ar putea arăta România la marele test de la EURO, împotriva Belgiei. Ce pregătește selecționerul

Cum ar putea arăta România la marele test de la EURO, împotriva Belgiei. Ce pregătește selecționerul
| Foto: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

Echipa națională se pregătește pentru duelul cu reprezentativa care e considerată cea mai bună a Grupei E.

După un debut incredibil la turneul final, cu o victorie entuziasmantă în fața Ucrainei, scor 3-0, România așteaptă duelul împotriva Belgiei, selecționata ce părea la începutul competiției favorita Grupei E. Găsește inspirație pentru biletele tale verzi SuperSocial, cea mai mare comunitate de super pariori din România!

Totuși, belgienii au început cu stângul, scor 0-1, contra Slovaciei, iar "tricolorii" cu siguranță vor încerca să speculeze momentul slab prin care trec adversarii lor de sâmbătă. Pentru cel de-al doilea duel de la EURO 2024, Edi Iordănescu pregătește și o schimbare importantă.

Dacă stilul de joc va rămâne unul reactiv, bazat pe pressing și contraatac, selecționerul pare decis să îl înlocuiască pe Florinel Coman cu Valentin Mihăilă, pentru un plus de viteză în ofensivă.

În schimb, Niță își păstrează poziția, blocul defensiv va fi același, linia mediană e una deja consolidată, în timp ce Man și Drăguș au arătat la cel de-al treilea gol marcat Ucrainei că se înțeleg de minune.

Astfel, Nicușor Bancu are șanse mari să rămână singurul reprezentat al Superligii în primul 11 al echipei naționale.

Partida dintre România și Belgia se va disputa sâmbătă, 22 iunie, de la 22:00. Vezi oferta Superbet pentru partida cu Belgia

Comenteaza