Cum au pus secunzii CFR-ului în aplicare planul tactic stabilit de Petrescu: "I-am simțit lipsa pe tot parcursul meciului"

Cum au pus secunzii CFR-ului în aplicare planul tactic stabilit de Petrescu: "I-am simțit lipsa pe tot parcursul meciului"
| Foto: ZIUA de Cluj

În absența antrenorului principal, suspendat, asistenții formației din Gruia i-au condus pe "feroviari" spre o victorie cu 3-0.

Eliminat la meciul din Superligă contra Unirii Slobozia, Dan Petrescu a fost nevoit să urmărească de la distanță jocul echipei sale împotriva celor de la FC Botoșani. Chiar și fără antrenorul pe bancă, CFR Cluj a reușit un succes fără emoții, scor 3-0.

La această partidă echipa a fost condusă de pe margine de secunzii lui Dan Petrescu, Laurențiu Rus și Ovidiu Hoban, ambii foști jucători ai formației din Gruia, sub comanda actualului principal.

"E destul de greu de dialogat. Modalitățile sunt destul de limitate. I-am simțit lipsa pe tot parcursul meciului, dar încercăm să ne adaptăm și să transmitem cât mai mult din informațiile de care au nevoie băieții pe teren", a explicat Rus modul în care el și Hoban au reușit să îi conducă pe "feroviari" spre victorie.

În vârstă de 39 de ani, Laurențiu Rus a jucat la CFR Cluj în perioada 2016-2018 și a cucerit un titlu alături de "feroviari", în timp ce ce Ovidiu Hoban, 41 de ani, a îmbrăcat tricoul vișiniu în perioada 2017-2023 și a devenit de 5 ori campion al României cu CFR.

Comenteaza