Video Cum au sărbătorit jucătorii Unirii Dej calificarea istorică în play-off-ul Ligii a 2-a

Cum au sărbătorit jucătorii Unirii Dej calificarea istorică în play-off-ul Ligii a 2-a
| Foto: facebook.com/fcunireadejoficial

Formația din județul Cluj e revelația sezonului în eșalonul secund și se va lupta cu cele mai bune echipe în faza superioară a campionatului.

Unirea Dej a realizat ceea ce părea imposibil la startul stagiunii din Liga a 2-a. Echipa condusă de pe bancă de Dragoș Militaru s-a calificat în play-off-ul eșalonului secund și se va lupta cu Steaua, Poli Iași, Oțelul Galați, Gloria Buzău și Dinamo.

Calificarea a fost obținută la capătului unui meci cu CSM Slatina, încheiat la egalitate, scor 1-1. Chiar dacă nu au reușit să câștige în ultima rundă a sezonului regulat, jucătorii Unirii au dat startul petrecerii după fluierul final și s-au bucurat de performanță alături de suporterii veniți în număr mare de la Dej.

La doar 33 de ani, Dragoș Militaru a reușit o performanță remarcabilă alături de Unirea Dej, însă susține că meritul este doar al elevilor săi, cei care i-au întrerupt discursul de final cu o horă a bucuriei.

"Am sperat tot timpul și sunt foarte fericit pentru noi și pentru club. Băieții au muncit foarte mult, cu gândul acesta am plecat în pregătirea de vară. Eu tot timpul am vrut asta, m-am zbătut și cred că merităm să ne batem cu cei mai buni. Am pierdut doar trei meciuri într-un sezon, am fost foarte constanți. În sfârșit ajungem să avem meciuri televizate.

Băieții merită, au suferit în vestiar că am fost televizați doar de patru ori. Avem jucători la loturile naționale și mă bucur că acum vor fi văzuți. E șansa lor să arate că sunt jucători de loturi naționale. Suntem cea mai tânără echipă din play-off. Avem cei mai buni jucători U21, Alex Pop și Angelo Cocian sunt în topul marcatorilor.

Băieții au dat dovadă de caracter și de putere mentală. Am toată aprecierea pentru ei. Nu știu dacă mă pot gândi la mine, fără băieți nu am fi putut participa în play-off. E în mare măsură meritul lor, noi am încercat doar să îi ajutăm.

Cred că vom realiza că suntem în play-off doar când vom juca împotriva unor echipe bune, cu jucători trecuți prin Liga 1. Vor fi meciuri contra unor echipe cu 7.000 sau 10.000 de spectatori și cred că atunci vom realiza că am făcut ceva frumos pentru noi și pentru viitorul nostru", a declarat Dragoș Militaru.

Comenteaza