Cum explică Nistor eșecul dur din meciul cu Rapid: "Până se formează o legătură între noi va mai dura"

Cum explică Nistor eșecul dur din meciul cu Rapid: "Până se formează o legătură între noi va mai dura"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Experimentatul mijlocaș al Universității Cluj e convins că evoluțiile "studenților" se vor schimba în viitorul apropiat.

După o remiza obținută la Ploiești, "Șepcile roșii" au jucat primul meci din postura de gazde în noul sezon, însă rezultatul și evoluția au dezamăgit profund. Fără o idee clară de joc și cu o apărare fragilă, Universitatea Cluj a fost învinsă clar de Rapid, scor 3-0.

La finalul partidei, Dan Nistor a oferit concluziile sale în urma eșecului și e convins că echipa va arăta mult mai bine în următoarele jocuri din Superligă.

"Diferența de scor e prea mare, trebuie să fim mai atenți pe viitor, să nu mai facem aceleași greșeli. S-au schimbat foarte mulți jucători, până se formează o legătură între noi va mai dura.

Vom vedea pe viitor, sper să se întâmple cât mai repede. Dacă ne prezentăm la fel în următorul meci, clar nu e bine. Nu trebuie să ne căutăm scuze, au fost mai buni cei de la Rapid și au meritat victoria.

De mâine încolo punem capul în pământ, vedem unde am greșit. Mai jucăm câteva meciuri în deplasare și după revenim acasă, până atunci trebuie să acumulăm puncte.

Important e să fim o echipă, când pierdem, pierdem toți. Sunt convins că în viitor vom avea relații mai bune de joc și vom câștiga", a spus mijlocașul, conform Digisport.

Comenteaza